Classic ratkaisi viimeisellä vitosella ja siirtyi sarjakärkeen – näin pelattiin perjantaikierroksella

Loviisan Torin mollivoittoinen syksy sai jatkoa, kun joukkue kärsi selvälukuisen 9-3-tappion Nokian Krp:n vieraana. Loviisa on nyt hävinnyt kaikki neljä otteluaan maalierolla 14-51. Tästä ottelun tilastoihin.

Tampereen Classic jatkoi voittoputkeaan kaatamalla Esport Oilersin Espoossa luvuin 6-8. Kotijoukkue johti ottelu vielä 54.30 lukemin 6-5, mutta vieraat punnersivat lopulta tasoihin ja ohi viimeisen vitosen aikana. Classic siiryi voiton myötä ainoana tappiottomana joukkueena sarjan kärkeen. Ottelutilastot.

Tapanilan Erä käsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun Lappeenrannan NST kävi ryöstöretkellä Mosalla. Ottelu kirjattiin lopulta NST:n 6-9-voitoksi. NST:n Otto Valavuo osui hattutempun arvoisesti Erän verkkoon. Ottelutilastot.

Naisten Salibandyliigaa ja miesten Divaria ei pelattu perjantaina ollenkaan. Alla listattuna perjantain miesten Salibandyliigaotteluiden lopputulokset.

Miesten Salibandyliiga:
klo 18 Erä-NST 6-9
klo 18 Nokian Krp-Loviisa 9-3
klo 18 Oilers-Classic 6-8

6 comments

1. Kuka suhteilla palkattu ”visualisti-markkinointiassari” Salibandyliiton viestinnästä & toiminnasta vastaa!?

Sarjaa on pelattu monta kierrosta ja Liigan perustoiminta on aina vaan samalla tasolla kuin puulaaki-uppopallon kortteliliigassa.

Kaikki Liiga-tilastot ovat kammottavaa p…..aa, luettavuudeltaan ala-arvoisia, tiedoiltaan vanhoja ja väärin!

Muka joku Liiga, johon panostetaan! Sen kun näkis.

2. Juu pakko kompata edellistä, hirvittävän näköiset tilastot. Muutenkin yleisesti, kun nuo liiton toimet täytetään juurikin noilla ”suhteilla”, ei -pätevillä henkilöillä, on tulos tämänkaltainen.

3. NKrp – Loviisan Tor

Lähtö kohdat selvät : Loviisalla takna vaikea alku, ja Krp nosti omaa tasoaan roimasti viime otteluun, ja kenttä koostumukset alkoivat toimia vidoinkin.

Ulkona nähty palosireeni ja kannatusbussi kertoivat kunnon metelistä, hyvällä tavalla siis.

1.erä

Kotijoukkueen liike jatkui edellisestä pelistä ja maali leijui heti alusta asti ilmassa. Ville Kangasmäki aloitti maalinteon upeasta syötöstä lähes tyhjiiin. Erä jatklui nokialaisten pyörityksellä, ja kehikot ja maalivahti piti vieraita pystyssä. Erän lopussa Loviisan mies läpi ja Henttonen joutui rikkomaan, vahinko sillä ei vaikuttanut vetoon, jonka Tuomiranta torjui. Siis rankkari. Mitäs siitä sitten, pallo keskelle ja hetken päästä rysään… Kyllä veti rankkari hiljaiseksi, ei jääny veskalle pallon poimimisen jälkeen muuta tehtävää. Upea veivi, nopea ja varma. Erä 1-1. Ja sireeni piti tunnelmaa yllä.

2.erä

Sama tahti kuin ekassa erässä, sillä muutoksella että Merto, Rajala ja Johansson tekivät maalin mieheen eikä loviisa yhtään. Ketjujen peli alkoi todellakin parantua ja ekan erän jälkeen tehty muutos pudottaa ”pöllö” pakkiin oli onnistunut. Ekan erän pakissa pelannut Mattila oli kuitenkin hoitanut hommansa hyvin.
    Loviisan ketjuista toimi jollain tavalla Salmisen kenttä, muilla oli ongelmia, ja niin sanottu 1+2 imjackille: yksi veto keskialueelta pressuihin ja kaksi harhasyöttöä vastahyökkäyksissä saman vaihdon aikana, ja mennessä vaihtoon mutinaa muiden virheistä.

3.erä

Krp kaasutti liikkeellä ja peli ilolla matkoihinsa jo erän alussa, maaleja tehtiin laajalla rintamalla, Johanssonin, Merron ja upean pelin pelanneen Joni Henttosen johdolla. Erän puolessa välissä ote hiukan herpaantui, kun Loviisi nosti penkki miehiä kehiin ja laitto karvauksen mallia pääty- pystyyn. Tosin siitäkin avautui vastahyökkäys paikkoja, jotka käytettiin osittain hyödyksi. Ottelun lopussa Johansson vielä läpi, mutta veska ja raudat hoiti hommat. 9-3 ja tähdet jakoon ja kotiin.

Tuomarit hoitivat hommansa kohtuullisen hyvin, muutamat syöttäjät kuulemma korjattiin maaleihin ottelun jälkeen, mutta varsinaisesti ei isoja mokia kumpaankaan päähän.

Ps. piti kirjoittaa raporttia Koovee pelistä, mutta eipä täällä siitä mitään mainittu, eli jos saisi kaikistapeleistä edes lopputulokset niin olisi hyvä. Vai missasinko jonkun kirjoituksen?

Pss. Viime peli tuomari toiminta, nimiä Alakare ja Vilkki mainitsematta, oli kaameaa katsottavaa, huonous sikseen, mutta vaarallisen pelin sallimisella ei taoto salibandyä kyllä rohkaista, selkään ajoja laidan vieressä nyt tarkoitan, tai estämmistä, laidan vieressä. Ja vilkki, jos kolme kertaa ottelussa olet pallon tiellä vastahyökkäys tilanteessa, iin että tilanne kuivuu kokoon, anna edes se ” sori, pallo hyökkäävälle joukkueelle” tuomio.