Classic voitti ja hyvä kiersi – ”Kiskottiin kaikki napit rotseista auki”

Kuva: Joni Winsten

Keskiviikkoiltana Tampere Areenalla pelattiin miesten Salibandyliigan ottelu Classicin ja nousijajoukkue Indiansin välillä. Viihdyttävän ottelun jälkeen pisteet jäivät Tampereelle lukemin 9-5 (4-0,2-1,3-4).

Classic jatkaa puhtaan pelin sarjaansa, kuudesta ottelusta kuudes voitto tänään. Huonosti ei ole kauttaan aloittanut liigatulokaskaan, sillä Indiansilla on viidestä kamppailusta kolme voittoa. Classic siis vankisti asemaansa sarjataulukon kärjessä.

Mihin ottelu ratkesi?
Classic iski tarvittavan etumatkan ensimmäisessä erässä vieden sen puhtaasti 4-0. Indians paransi otteitaan erä erältä ja oli kolmannessa jo hallitseva osapuoli, mutta kotijoukkueen etumatka piti loppuun asti. Kokonaisuudessaan tamperelaisilla oli etenkin toisessa erässä määrällisesti enemmän tekopaikkoja.

Ottelu hahmo?
Sami Johansson iski tänään neljä maalia ja palkittiin kolmella tähdellä. Viidettäkin hän pääsi yrittämään, mutta Indiansin maalilla Mikko Kirvesniemi venytti pidemmän korren rankkarissa. Jussi Pihan johtama nuorisokentällinen (laidoilla Markus Kulmala–Johansson, pakit Nico Salo–Krister Savonen) oli tänään muutenkin pirteällä pelipäällä.

Ottelun puheenaihe?
Hyvien tekojen ottelussa kerättiin samalla rahaa hyväntekeväisyyteen. Molemmat joukkueet sekä nippu yhteistyökumppaneita lupautuivat lahjoittamaan jokaisesta ottelussa tehdystä maalista keräyspottiin oman osansa. Tänään nähtiin 14 osumaa ja niillä kerrytettiin WWF:n hyväksi 1540 euron suuruinen summa. Lisäksi ottelutapahtumassa Classicin juniorit kulkivat keräyslippaiden kanssa lahjoituksia keräten.