Cupissa jaettu jatkopaikkoja – tulevan kierroksen arvonta lauantaina

Suuri osa miesten Suomen cupin neljännen kierroksen ja naisten kolmannen kierroksen otteluista pelattiin viikonlopun aikana. Peräti kolme mukaan tullutta Divari-joukkuetta viidestä tippui neljännellä kierroksella. Miesten osalta tällä kierroksella on jäljellä vielä yksi ottelu ja naisissa kaksi ottelua.

Miesten Suomen cupissa ratkesi kymmenen jatkajaa viidennelle kierrokselle eli neljännesvälieriin. Divarin joukkueista cup päättyi LaSB:n, Karhujen ja Blackbirdsin osalta jo ensimmäiseen otteluun. Naisten cupissa kahdeksasta puolivälieräjoukkueesta kuusi on nyt selvillä. Liigajoukkueiden kohtaamisissa etenkin SB-Pro oli iskussa kurittaen TPS:aa peräti luvuin 17-1.

Miesten Suomen cupissa viisi Divari-joukkuetta tuli mukaan tällä kierroksella ja Salibandyliigan joukkueet aloittavat taipaleensa seuraavalta eli viidenneltä kierrokselta. Mukana cupissa ovat liigasta SPV, SSV, Classic, Happee ja Nokian KrP. Miesten Suomen cupin 5. kierroksella pelaa 16 joukkuetta.

Seuraavan kierroksen otteluparit arvotaan lauantaina 2.11. Helsingin Messukeskuksessa Lätkä&Säbä -messujen yhteydessä kello 14.00. Arvontatilaisuuksia voi seurata joko paikanpäällä tai suorina nettilähetyksinä Salibandyliigan nettisivujen kautta.

Miesten Suomen cupin 4. kierroksen tulokset:

FoSu – SSRA 5-11
RSB-Team – Rangers 6-5
SBS Kings – Pisaba 7-6
AFCH – LaSB 2-1 rl.
Pyövelit – Nibacos 6-5
LeBa-96 – Karhut 4-2
SBS Wirmo – Blackbirds 11-4
Blasters – Nousu 7-8 rl.
SB Heinola – Soittorasia 7-8
Voima – PSS 2-3 rl.
Erä Akatemia – Tiikerit, ti 29.10. klo 19.30, Mosahalli Helsinki

Naisten Suomen cupin 3. kierroksen tulokset:

Classic – SB Vantaa 11-3
Koovee – KaPa-65 8-2
SB-Pro jun. – GrIFK 3-4
SB-Pro – TPS 17-1
PSS – Sheriffs 5-4
Ä-lasti – Steelers 6-14
ÅIF – M-Team, ma 28.10. klo 18.30, Sipoon Areena
Erä III – Happee, la 9.11. klo 12.45, Mosahalli Helsinki

Lisätietoja Suomen cupista Salibandyliigan miesten tai naisten cup-sivuilta.

2 comments

  1. Jyväskylässä pelattiin huikea matsi! Katsomo oli täynnä (259 katsojaa) ja kaikki ei mahtunut edes istumaan. Kolmos divarin joukkue Blasters vei jalalla peliä selvästi ja laittoi Nousun tiukille. Koko ottelu nähtävissä youtubessa. http://www.youtube.com/watch?v=HpaBiVpfIbU

  2. Mukana cupissa ovat liigasta SPV, SSV, Classic, Happee ja Nokian KrP.

    Kertoo Cupin arvostuksesta. Missä muut sakit ovat?