Josban Puska paukutti hirmutehot – katso lauantain salibandytulokset

Perttu Puska keskittyy täysillä tulevaan Josban kauteen. Arkistokuva: Topi Naskali

Perttu Puska johti Josban kiriä Nokiaa vastaan. Kuva: Topi Naskali

Tapanilan Erä kärsi kirvelevän 5-6-tappion kotikentällään Esport Oilersia vastaan. Kotijoukkue johti ottelua 4-1 vielä kamppailun puolivälissä, mutta Oilers kampesi tasoihin ja Lauri Huusko viimeisteli ottelun voittomaalin ajassa 57.22. Oilersin Santeri Lindfors osui kahdesti ja oli yksi voiton takuumiehistä.

Myös Raholassa pelatussa Nokian Krp-Josba pelissä kotijoukkue johti ottelun puolivälissä 4-1, mutta joensuulaiset saivat käännettyä tämän vielä 6-7-vierasvoitoksi. Josban sankarina hääri tuttu mies, kun maajoukkueeseenkin valittu Perttu Puska nakutti 2+3-tehopisteet ottelussa.

Lauantain muita salibandytuloksia luettavissa alta.

20 comments

1. Kannu13: Älä höpötä! Pelaajista kaikki lähtee. Nokialla ei olisi helppo pärjätä yhdenkään maailman sabavalmentajan. Nyt kaivattaisiin nokialaisilta tukea Luukkoselle ja joukkueelle, ei montun kaivamista.

2. Voiks joku kertoo miks bergamin parjas muka ylifyysist pelii oilerssin puolelta? Mielestäni ottelu oli kaiken puolin loistavaa salibandya missä annettiin joukkueiden pelata kovaa ja rehdisti! Intohimoinen paikallisvääntö toisin sanoen. Tuomaritkin olivat minusta loistavasti tilanteen tasalla! Näitä lisää!!!

3. Ei mikään ihme, että herra B haluaisi alasarjalinjan. Heikot sortui elon tiellä. Lisää punttitreeniä ja kokemusta. Kyllä se siitä!

4. NKrp – Josba

Ottewlu alkoi tasaisissa merkissä, Krp kuitenkin piti enemmän palloa, ja loi paremmin paikkoja, ja niiden puolikkaita. Jsballa jalka tuntui kulkevan hyvin, kolmoskenttä antoi kovaa prässiä kotijoukkueen palolliselle pakille, ja muutaman kerran paikan saivatkin. EWrän maalit syntyivät joukkuehökkäyksen ansiosta. Krp:llä se tarkoitti ykköskentän hyvää hyökkäystä, jossa pakit seuraa toista hyökkääjää ja painoton pakki jäi vapaaksi maalin tekoon. Josba puolestaa teki maalinsa vastahyökkäyksestä, klap klap tyyliin, lopulta maalin edestä putti tyhjiin.

2.erä

Erä alkoi kotijoukkueen painostuksella, mutta ei saatu paikkoja, peittopeli toimi, sitten tuli jonkunlainen suonenvetojoukkueelle, pienessä hetkessä kolme upeaa maalia ja vankka johto a pallo hallussa. Sitten tuli niin monesta pelistä tuttu passivoituminen, luokaton av ja Perttu Puska. Hetkessä tilanne taas kääntyi ja tasan mentiin erä tauolle. Ainoa asia , mikä itseäni häiritsi erässä, oli Puskan käyttäytyminen tilanteessa, missä Krp:llä oli pallo omassa päässä, pakki syättipallon maalintakaa pakkiparille, mutta tuomari tuli tielle. Tuomari pisti pelin poikki ja näytti että kiista, mutta samalla sanoi että sinisten( kotijoukkueen) pallo. Eli josban piti heittää pallo yli… Puska oli erimieltä ja olisi halunnut mennä alottamaan, koska ilmeisesti ei nähnyt että pakki olisi saanut syöttäö, en muuta keksi syyksi tässätapuksessa. Valittaminen jatkui, mutta lopulta Josban oma pelaaja kävi sanomassa kapteenille, anna olla, ja peli lopulta pääsi jatkumaan.

3.erä

Tasainen erä alkoi vierasjoukkueen hallinnasa, ja erää väritti jäähyt, ja tyhmät jäähyt. Ja kun kotijoukkue ei tehnyt omista paikoista…. Josba yv teki 2. maalia ja yhden tasakentällisin. Ja kotijoukkue tas heräsi lopussa taistelemaan ja viimeisellä minuutilla tuli ilman maalivahtia kavennus, mutta aloituksen jälkeen palloa ei saatu enää omille. Ja pisteet joensuuhun siis.

Käteen jäi mielkuva hitaasta ylivoimasta, heikosta av:sta, hetkittäisistä onnistumisista ja mietintä, miksi ei pelata aktiivisempaa peliä, näitä ”oman tason” joukkueita vastaan, miksi annetaan avaimet vastustajan käsiin ja pelataan heidän peliä! Muutama huomio, Mirolle hyviä onnistumisia, muutamat tosi tyhmät, jopa yksi oikeasti vaarallisen näköinen tilanne, mistä jäähy kotijoukkueelle, Merto – Kangasmäki akseli toimii ja Toive ihmisistä katsomossa, tänään enemmän kuin yleensä.

Seraavaksi sitten paikallisvastustaja ja katsotaan kuinka oma peli aktivoituu, vai ei….

5. Ylifyysisyydestä en osaa sanoa, mutta Huusko näytti pelaavan maassa ennen kuin kävi tinttaamassa viimeisen maalin. No peli on peliä ja tuomarit viheltävät silloin kuin aiheelliseksi näkevät – ei siinä mitään …

6. KrP on aivan tarpeeton seura liigatasolla.
    Ihan sama kuka siellä valmentaa, kun ketään ei kiinnosta koko seura, ei pelaajia, ei katsojia.
    Kannettu vesi ei kaivossa pysy.

7. Höpö, höpö. Seura, joka on noussut pelaamalla 5 divarista liigaan ilman yhtään kabinettiipäätöstä sekä täyttää liigan urheilulliset, organisatooriset ja taloudelliset kriteerit on ansainnut paikkansa liigassa omalla tekemisellään. Jos haluaa seuran liigasta ei muuta kuin pelaamalla tiputtamaan. Jos haluat sosiaalisen median äänestyksillä vaikuttaa asioihin sun lajit on sitten idols, BB ja muut vastaavat muttei urheilu.

8. Kukaan ei kiistä, etteikö Krp olisi urheilullisen tien kautta liigaan noussut ja siellä sen jälkeen myös pysynyt. Kysymys onkin, miksei seuralla tunnu olevan lainkaan faneja liigastatuksesta huolimatta. Menestystä ei myös ole rahoista huolimatta tullut. Seura on olevinaan Nokialta, mutta pelaa Tampereella. Omia junioreita ollut koskaan edustuksessa? Seuran linja valmentajien suhteen? Milloin Midas, milloin Blad? Koko touhusta tuntuu puuttuvan järki.

Valitettavasti itsekin kutsun Krp:tä usein turhaksi muoviseuraksi. Ketään ei tunnu kiinnostavan sen pelit tai edes olemassaolo. Ei vaan herätä juuri muita kuin ärsytyksen tunteita, ja nekin huonolla tavalla. Vrt. HIFK ärsyttää hyvällä tavalla.

Tervemenoa divariin ja sitä kautta lopulliseen unohdukseen.

9. Josba on varmuudella kevään jokeri,kunhan joukkuepelaaminen vielä Sorjosen johdolla öljytään, niin kone lähtee käyntiin todenteolla, nyt joukkue pystyy jo haastamaan suuret, muistetaan vaikka SPV:n nöyryyttäminen sen kotiluolassa,lisäksi vahvistuksiinkin on jätetty hilloa viisaasti sukan varteen, jos loukkaantumissuma yllättää.

10. Jos kerta seura ja sen olemassaolo ei kiinnosta ketään ja silti rassaa ja ärsyttää sinua, niin joko olet seuran salainen ja ainoa fani, joka ei kehtaa tulla asian tiimoilta kaapista ulos tai sitten KrP on jonkin tasoinen henkilökohtainen ongelma sinulle.

11. Ei Krp minua rassaa, vähän ärsyttää vain huonolla tavalla kuten sanoin. Mutta osaatko bb vastata noihin kysymyksiin, joita tuossa luettelin? Seuralla on aika suuria ongelmia mielestäni. Ja yleisesti, olen aina sellaisen seuran takana joka tekee omaa juniorityötä kunnolla. Ostojoukkueet on aina muovisia.

12. Josballa hilloa vahvistuksiin ? Voi voi. Kunhan saisivat ensin maksettua viime kauden palkkiot pelaajille.

13. Ja Brb:n näyttö edelliseen kommenttiinsa on? Taitaa susillakin kateus voittaa kiiman. Josbassa on aina hoidettu kaikki sovitusti. On tietoa.

14. Kyllä Brb on oikeassa… valitettavasti josbassa ei ole raha asioita hoidettu kunnolla pitkään aikaan varsinkaan pelaajia kohtaan.

15. KrP:n sivujen mukaan KrP:llä on 12 poikajoukkuetta A:sta G:n ja yhteistyö aloitettu jopa päiväkodin kanssa, jos tämä ei riitä näytöksi omasta juniorityöstä niin sitten sitä varmaan joutuu vielä odottamaan.