Karhujen paras pistemies loukkaantuneena

Salibandyn miesten Divari jatkuu perjantaina ottelulla Blackbirds – LaSB. Sarjassa tasapistein neljäntenä ÅIF:n ja M-Teamin kanssa oleva Karhut on menettänyt parhaan pistemiehensä todennäköisesti vielä ainakin kahdesta seuraavasta Divari-ottelusta.

Karhujen parhaana pistemiehenä viidessä ottelussa tehot 4+5 tehnyt Mikael Lindroos on ollut sivussa alaraajavamman vuoksi. Lindroosin vamma ei alustavien arvioiden mukaan ole kovin vakava, mutta hän joutuu huilaamaan ainakin viikon tai kaksi. Lopullinen poissaoloaika selviää vasta, kun nähdään miten vamma suhtautuu annettavaan hoitoon.

Lindroosilta jäi jo väliin ottelu SB Vaasaa vastaan ja todennäköisesti myös cupin ottelu ja Leba-96:n vieraana. Epätodennäköistä on, että Karhujen paras pistemimies ehtisi kuntoutua seuraaviin Divari-otteluihin Steelersiä ja PSS:aa vastaan.

2 comments

  1. Alaraajavamma? Onko salibandyssakin niin salamyhkäistä toimintaa, että vastustajalle ei anneta pienintäkään informaatiomurusta, että osaisi tulevaan peliin räätälöidä kokoonpanoa tai iskeä tähtipelaajaa juuri siihen kipeään polveen tai nivuseen?
    Eikö olisi parempi puhua vain vammasta, jolloin jäisi vielä epäselväksi, että tarvitseeko jättää ylä- vai alavartalo teilaamatta. huokaus..