Kiviranta välierävoitosta: ”Tänään ei tyylipisteitä jaettu”

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Viime vuoden Champions Cupissa SPV:n miesten taival päättyi välieriin. Nyt joukkue pääsi ainakin askeleen lähemmäs turnausvoittoa, kun Classic kaatui lauantaina lukemin 4–2 välierässä.

Tuukka Kiviranta, mihin ottelu ratkesi tänään?
– Tiukkaan puolustuspeliin. Tänään ei tyylipisteitä jaettu. Oltiin scoutattu Classicia, ja kaikean A ja O oli pitää keskusta tiiviinä. Valmennus painotti myös pallorohkeutta. Siinä onnistuimme ainakin lopussa melko hyvin, Kiviranta kommentoi Pääkallo.fi:lle

– Tänään ei oikein päässyt rouhimaan. Kumpikaan ei oikein karvannut ja molemmat pitivät paljon palloa, Kiviranta analysoi.

Classic yritti pitää SPV:n vaarallisen ykkösnyrkin poissa pallosta jäädyttämällä peliä. Erityisesti sentteri Ilkka Mäkipään johtama Classic-vitja pelasi paljon SPV:n ykköstä vastaan. SPV:n ykkösen ollessa kentällä Mäkipään ketju ei edes yrittänyt avata peliä, vaan kulutti vain aikaa omassa päässä.

– Niinhän ne teki, mutta ei auttanut, Kiviranta kommentoi.

Ei tosiaan, sillä SPV:n ykkösketju teki Mikko Kohosen (2+1) johdolla kolme seinäjokisten neljästä maalista.

SPV kohtaa sunnuntain finaalissa Falunin ja Alligator Malansin. Finaali alkaa klo 16.15.

– Joukkueessa on hyvä henki päällä. Tällä pelillä ei tätä turnausta vielä voiteta. Paljon pitää vielä parantaa ja kehittää peliä huomiseen, Kiviranta sanoi.

Kuvankaappaus 2013-10-1 kello 22.44.55Jussi Ojala, Tampere
Twitter: @mummonkammari