Kohonen saavutti haamurajan – katso perjantain salibandytulokset

Salibandyn pääsarjoissa oli perjantaina kolme ottelua ohjelmassa, yksi miesten Salibandyliigassa, yksi naisten liigassa ja yksi miesten Divarissa.

Perjantain maalirikkain ottelu nähtiin Tampereella. SPV latoi Kooveen maaliin peräti 15 osumaa. SPV:lle hattutempun nakellut Mikko Kohonen ylitti 600 tehopisteen maagisen rajan Salibandyliigassa.

Pääkallo.fi kertoo lisää perjantain otteluista illan aikana.

Miesten Salibandyliiga
Koovee–SPV 3–15

Naisten Salibandyliiga
Sheriffs–PSS 3–8

Miesten Divari
Blackbirds–LaSB 12-7

9 comments

  1. Perjantain todennäköisesti maalirikkain ottelu on vielä kesken, 7-5 Keravalla mustarastaille 2 erän jälkeen. 6 maalia on paperia keravan peleissä, varsinkin päätöserässä.

  2. Koovee otti teemapäivän sitten ihan tosissaan ja otti sitten nenään ihan pohjanmaan kautta.

  3. Luvalla sanoen Koovee oli umpisurkea! Pelaamisessa ei ollut järjen hiventäkään. Tuolla pelaamisella Koovee taistelee Loviisan kanssa putoamisesta.

  4. KooVeen nuoret ja kooltaan pienetkin pelaajat ja junnut voittivat ok kaksinkamppailuja, mutta joukkuepelaaminen, varsinkin avaaminen ja keskialueen virheet oli aika kauheaa. Jalkaa ja vääntöä oli, alku näytti jopa siltä että voisi tulla tiukka peli, mutta SPV rokotti virheistä kovalla kädellä ja sitten karkasi. Eemeli Salin on kova!

  5. Koovee ui syvällä, eikä siitä Santasta voi syyllistää. A-SM ei näytä edes haluavan voittaa pelejä tuolla peluutuksella. Koko seuran johtajuus on hukassa. Ainoa kiinnostuksen kohde on järjestää erityisesti omalle ja muutamalle muulle täysin keskinkertaiselle pojalle vapaalippu peleihin. Pohjakosketus ei ole edes vielä näkyvillä.