Maalitykit arvostettiin kuukauden pelaajiksi

Salibandyn syyskuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa Tapanilan Erän Tuomas Iiskola, naisten Salibandyliigassa Porvoon Salibandyseuran Henna Uljua ja Divarissa M-Teamin Riku Reunamäki. Kaikki kolme kiitävät kaukalossa hyökkääjinä.

Oikealta ampuva Tuomas Iiskola on ampaissut Salibandyliigan lähtökiihdytyksessä pistepörssin kärkeen Tapanilan Erän kukistaessa Westend Indiansin, OLS:n ja Loviisan Torin. Iiskola on tehnyt kolmessa ottelussa viisi maalia ja syöttänyt seitsemän.

Tuomas Iiskola, 20, pelaa Erässä viidettä liigakauttaan. Kaikkiaan hän on pelannut pääsarjassa 88 ottelua, joissa on syntynyt 60 maalia ja 49 maalisyöttöä eli yhteensä 109 tehopistettä. Kaudella 2010–2011 Iiskola oli voittamassa Suomelle nuorten MM-kultaa.

Henna Uljua johtaa yhdeksällä maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään naisten Salibandyliigan pistepörssiä, kun PSS on pelannut neljä ottelua. Heti kauden avausottelu oli Uljualle täysosuma kun hän iski joukkueensa kaikki osumat 4-1-vierasvoitossa Tapanilan Erä III:sta.

Keväällä 2012 U19-tyttöjen MM-kultaa voittanut Henna Uljua, 20, pelaa Porvoon Salibandyseurassa kuudetta liigakauttaan. Hänellä on tilillään 86 pääsarjapeliä tehoilla 54+32=86.

Divarin syyskuun pelaajaksi sarjan valmentajat äänestivät ylivoimaisella äänten enemmistöllä helsinkiläisen M-Teamin hyökkääjä Riku Reunamäen, joka on joukkueensa kolmessa ottelussa ehtinyt latoa jo kahdeksan maalia ja syöttää yhden. Reunamäki, 25, on pelannut urallaan myös 40 Salibandyliigan ottelua Gunnersin ja M-Teamin riveissä.

Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.