Mitä musiikkia soi Suomen mestareiden pukukopissa?

Musiikki on lähellä Mikko Kohosen sydäntä. Hän on itsekin esiintynyt Pojun musiikkivideolla. Kuvakaappaus: YouTube

Mikko Kohonen
Musiikki on lähellä Mikko Kohosen sydäntä. Hän on itsekin esiintynyt Pojun musiikkivideolla. Kuvakaappaus: YouTube

Salibandyn mestarijoukkue Seinäjoen Peliveljet aloittaa oman urakkansa Champions Cupissa Tampereella tänään torstai-iltana kello 20.15 Sveitsin mestari Alligator Malansia vastaan. SPV:n ja Suomen maajoukkueen monivuotinen tähtihyökkääjä Mikko Kohonen tarjoaa uusimmassa Pääkallo-bloggauksessaan yleisölle poikkeuksellisen kurkistuksen huippujoukkueen pukukoppiin.

Kohonen paljastaa muun muassa mikä kappale oli Suomen kultajuhliin päättyneiden MM-kisojen 2010 vahvin kisabiisi ja kuka sen toi koppiin.

– Nykyään suomalainen poppiräppi on nostanut suosiotaan kaikissa pukukopeissa, kuten esimerkiksi Harhauttajat: Salibandy on elämää. Pukukoppimusiikki on todennäköisesti jokaisen joukkueensa sielun ilmentymä, Kohonen kirjoittaa Ne Kohoset -blogissa.

Hän tarjoilee myös 28 musiikkikappaleen listan, josta jokainen voi poimia suosikkinsa vaikka oman joukkueensa pukukoppiin. Oilersin leiristä sitä tuskin kannattaa tehdä, sillä Kohonen kertoo olevansa espoolaisille edelleen katkera yhden kappaleen varastamisesta.

– Mikä biisi tulee uutena puskista ja nousee kisabiisiksi Peliveljien pukukopissa Champions Cupissa? Vielä en tiedä, mutta todennäköisesti Tampereella se kuuluu kaduilla ja käytävillä. Eräällä salibandynpelaajalla on lapsellinen tapa soitattaa sellaista pikkukajaria, missä ikinä hänen joukkueet kulkevatkaan.

Lue Mikko Kohosen Pääkallo-bloggaus kokonaisuudessaan:

Pukukoppimusiikki