Näin näet Champions Cup -pelejä netistä ja televisiosta

Kuva: IFF

Viime vuonna Champions Cup päättyi Storvretan juhliin. Nyt Mika Kohosen Storvreta ei ole mukana turnauksessa. Kuva: IFF
Viime vuonna Champions Cup päättyi Storvretan juhliin. Nyt Mika Kohosen Storvreta ei ole mukana turnauksessa. Kuva: IFF

Mikäli paikan päälle Tampereelle ei pääse matkustamaan, huomenna alkava Champions Cup näkyy mukavasti myös netissä. Yle näyttää kahdeksan ottelua joko tv:ssä tai netissä, ja kaikki miesten sekä naisten ottelut ovat nähtävillä suorana IFF:n YouTube-kanavalla.

Lista televisioitavista otteluista:
ke 2.10. klo 18.30 IBF Falun-Classic Yle Areena

to 3.10. klo 20.15 SPV-Alligator Malans Yle Areena

pe 4.10. klo 18.00 Classic-1.SC Vitkovice Yle Areena
pe 4.10. klo 20.45 SK Lielvarde-SPV Yle Areena

la 5.10. klo 16.00 Miesten välierä A1-B2 (Classic pelaa tässä, mikäli välierissä) Yle TV2
la 5.10. klo 19.00 Miesten välierä A2-B1 Yle Areena

su 6.10. klo 13.00 Naisten finaali Yle Areena
su 6.10. klo 16.15 Miesten finaali Yle TV2

Otteluita televisioidaan myös niin Ruotsin, Tsekin, Sveitsin kuin Latviankin televisiossa.

Linkit:
Yle Areenan suorat lähetykset
IFF:n YouTube-kanava

16 comments

  1. Vielä kun IFF:n YouTube-kanavalle saatais selostus. Muistaakseni viime vuonna oli hiljaista. Nettilähetykset alkaa olla jo siedettävällä mallilla niiden otteluiden osalta joissa kyseistä konseptia maltetaan käyttää, mutta nyt vielä kun saadaan laatua lisää.

    Niin..ja koskahan syntyy ensimmäinen kuvaajasukupolvi joka pysyy lajin nopeudessa mukana? Vielä on usein kuvakulma auttamatta myöhässä, etenkin hidastuksia katsoessa.

  2. hyvä, eipä tartte ostaa ryöstöhintaisia lippuja classicilta. ryhmäalennus 15 hlö:ltä 2e per lippu jne… törkeää rahastusta, onneks lykkäs ostoa kunnes nää uutiset tuli

  3. Mielelläni maksan classicin peleihin sen 3 ekee enemmän kun esim. kaukajärvelle. Ei puudu persaus ekan vartin jälkeen ja päälle muut olosuhteisiin liittyvät plussat. Onko tieto et classic määrittelee hinnat tähän turneeseen?

  4. 15e:llä näkee kuitenkin neljä peliä, mielestäni ihan kohtuullinen hinta.

  5. Lippujen hinnoista:Eikös tämä ole kansainvälinen turnaus?sillon ei tietääkseni järjestävä joukkue päätä lippuhinnoista eiköhän päätökset tule isommalta taholta.Ja jos 20 näkee kaksi peliä niin ei ole paljon.Vois sen rahan huonomminkin käyttää :)Älkää aina valittako

  6. 20€:llä kaikki semifinaalit tuli ostettua ja mun mielestä tein helvetin hyvän diilin!!

  7. En varmasti ole! 🙂 Mutta nyt on sen verran hyvä tarjous että pakko hehkuttaa. Pakko sitä on nyt jostain nähä säbää kun toi televisiointi meni noin vituix. Se kyll perseestä että pitää kehä3 ulkopuolelle ajella;-)

  8. SK Lielvarden pelit kiinnostaa kyllä kovasti, samoin kuin heräillä hallille klo 10.00 peleihin. Ei siellä kuitenkaan koko viikkoa kerkeä norkoilla. Turnaus käytännössä jengeille sivubisnes sarjoihin nähden, päätavoitteet kansallisissa sarjoissa. Eikö joskus olis kiva saada katsomoihin porukkaa ihan MYYMÄLLÄ niitä lippuja runsaasti… varsinkin nyt kun tv-peleistä ilmoitettu, kynnys ostaa lippuja nousee kyllä aika reippaasti.