Salibandyliigajoukkueet hyvällä asialla – Koovee ja SPV keräävät rahaa kaikkein köyhimmille

Salibandyliigan perjantaisessa ottelussa, 25.10. Tampereella ollaan liikkeellä erityisen hyvällä asialla. Salibandyn ilosanoman lisäksi leviää ajatus auttamisesta – Kooveen järjestämä ottelutapahtuma hallitsevaa mestaria, Seinäjoen Peliveljiä vastaan on samalla virallinen Nenäpäivä-ottelu.

Nenäpäivä kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja nyt mukaan pyydetään kaikkia salibandyn ystäviä. Kooveen edustusjoukkueen pelaajat ovat luvanneet lahjoittaa jokaisesta tekemästään maalista 20€. He ovat haastaneet SPV:n miehistön samalla summalla per maali. Haaste on heitetty myös Salibandyliigalle: jokaisesta tehdystä maalista karttuu 20€ Nenäpäivä-tiimille.

Ottelun aikana keräykseen voi osallistua antamalla rahaa keräyslippaisiin tai lähettämällä tekstiviestin NP, numeroon 16499 (10€).

Voit myös tukea Kooveen upeasti organisoiman kampanjan nimissä Nenäpäivä-keräystä täällä.

Ottelu Koovee – SPV, 25.10. Tampereen Kaukajärvellä alkaa kello 18.

Katso myös Kooveen mainosvideo YouTubessa.

Lisää aiheesta vielä Kooveen sivuilla tästä ja tuolta.

 

5 comments

  1. Of topic mutta kävin katsomassa liigan (jääkiekko) sivuilla ja näyttää tilastot olevan ajantasalla. Miten sis on mahdollista että firma joka on vastuussa salibandyliigan tilastoista ei ole kuitenkaan pystynyt tekemään mitään vastaavasti salibandyssä .
    Osa seuraamisesta ja spekuloinnista jää nyt valitettavan heikoksi, ollaan nyt otettu monta askelta taaksepäin kun verrataan meitä muihin lajeihin

  2. Jääkiekon SM-liiga (Liiga) toimii erillään muista jääkiekon sarjoista, jotka ovat Jääkiekkoliiton alaisuudessa. Siksi sillä on myös oma tulospalvelunsa. Lätkän tilastopalvelu osoitteessa www .tilastopalvelu.fi/ih on käsittääkseni aika samassa tilanteessa kuin salibandyn vastaava.