Sarjajumbo pudotti jättipaukun – katso keskiviikon salibandytulokset

Peik Salmisen edustama Loviisan Tor putosi tänä keväänä Divariin. Kuva: Anssi Koskinen

Loviisan Tor kaatoi yllättäen Jyväskylän Happeen. Arkistokuva: Anssi Koskinen
Loviisan Tor kaatoi yllättäen Jyväskylän Happeen. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Salibandyn pääsarjojen ohjelmassa oli keskiviikkona kolme ottelua, kaksi miesten Salibandyliigassa ja yksi miesten Divarissa. Naisten Salibandyliigan pelejä ei keskiviikkona pelattu.

Keskiviikon suurimman pommin pudotti karmivan alkukauden pelannut Loviisan Tor, joka onnistui voittamaan viime kaudella runkosarjan voittaneen Jyväskylän Happeen. Loviisalle kirjattiin kotivoitto lukemin 9–8.

Loviisan Torin suurin sankari oli neljä maalia iskenyt Rasmus Horn.

Ennen keskiviikon Happee-koitosta Loviisa oli hävinnyt Salibandyliigassa kaikki kuusi otteluaan hurjalla maalisuhteella 23–67.

Miesten Salibandyliiga
Loviisan Tor–Happee 9–8
Classic–Westend Indians 9–5

Miesten Divari
PSS–Steelers 7–3

29 comments

  1. Jaha, ei happeen pojilla pää meinaa kestää kun on kasassa jo häviöt indianseille ja torille.

    Rasmus Horn 4+0, mistäs tämä kaveri nyt ilmestyi?

  2. Onkos nimimerkillä haukataan happee jotain perustelujakin väitteelleen? Ei minulle ainakaan mee läpi se että jos häviää kahelle joukkueelle, jotka on ennakoitu sarjan hännille, niin se tarkottais sitä, ettei pää kestä.

    Horn on PSS:sta täksi kaudeksi Toriin tullu -94 pelimies, joka oli viime vuonna U19 jengissäkin.

  3. Paikan päältä herää kysymys.. Voittiko tor 1 ottelun vai suomenmestaruuden? vaikutti siltä että jälkimmäisen. peli ei kovin erikoista. happeella veskari imi 90% vedoista. ja 90 omista laukauksista ohi tai peittoon. Kosonen maalilla niin peli olisi ollut 2-11.

  4. Kyllähän tuo Torin tilanne huomioiden Happeen voittaminen voi ihan maailmanmestaruudelta tuntuakin…

  5. Bäcke on Huippuvalmentaja.Hän leipoo Torista ,vielä playoffjoukkueen!!!

  6. Hyvä viihdyttävä matsi ja hyvä tunnelma! Ja juu olihan tämä ainakin pikku-maailmanmestaruus meille! Mutta mutta, kumpaan joukkueeseen viittaat tässä: ”ja 90 omista laukauksista ohi tai peittoon.”

  7. Kyllähän se syö joukkuetta kun molari imaisee melkeen jokaisen ropellin mikä maalia kohti tuloo, kosonen olisi taas kopannut ja joukkue olisi luottanut maalivahtiin. Happee laukoi peittoihin ja ohi! Hyvin loviisan poijat uhrautui pallon eteen ja maalivahti oli kanssa hyvä loviisalla. Iliman muuta oli ansaittu voitto ja ennen kaikkea hieno. Mutta kylläpä oli hirvilaumalla takit auki ja narut kanssa.

  8. Kommenteista päätellen ihan kaikki jotka näkivät ropelleja mistä Tor teki maaleja sekä Torin hyvät peitot eivät tainneet katsoa ihan koko peliä. Käykäähän katsomassa maalikooste, mistä löytyykään, ja tulkaa takaisin.

  9. Että Happee elää noin paljon Kossun varassa? Jos ei joukkue kasva sen mukana kun ykköskassari puuttuu, niin huonoissa kantimissa on homma. Ei ne voimasuhteet mihkään ole muuttuneet, huonon asenteen ja valmistautumisen piikkiin menee.

  10. turunen sentään kaato nst:n monsuuneineen, saavutus mihin kosonen ei oo ihan hetkeen pystyny.

  11. ”Kyllähän tuo Torin tilanne huomioiden Happeen voittaminen voi ihan maailmanmestaruudelta tuntuakin…”

    Sama! Peukut Loviisaan, toivon ihan heidän hienojen fanien takia että peli alkaisi rullaamaan! Tommosen fanilauman varmaan kuka tahansa jengi ottaisi itelleen?

  12. Ei ole Torin vika että Happee laittaa kakkosveskarin ja lähtee takki auki matsiin.Onhan tuo järkyttävä imuri, puuveskakin olis paljon parempi.Onnea loviisalaisille hienosta voitosta .

  13. Tällä hetkellä liigassa on yksi ylitse muiden. Classic porskuttaa illasta iltaan tasaisen varmasti, taso ei ole juuri heitellyt. Sen sijaan esimerkiksi Happee pelaa kummallisen epätasaisesti. Välillä puolustus on rautaa, ja sitä ja puolustusvalmentaja Lehdon tussia hehkutetaan, välillä taas ei puolusteta lainkaan. Jo edellinen kotipeli krp:tä vastaan oli voitosta huolimatta ajoittain kauheaa katsottavaa. Tulee mieleen junnujoukkue, jossa päivän tekeminen voi olla ihan mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Pelikurin puuttumiseksikin sitä joskus sanotaan. Tauon aikan lienee hyvä palata perusasioiden pariin, mitä se nöyrä joukkueelle pelaaminen oikein tarkoittikaan, ja miten saada hiuksia nostattavat yksilötason virheet pois.

  14. Miten kakkosveskarin peluuttaminen LÄHTÖKOHTAISESTI heikompaa joukkuetta vastaan on takki auki peliin lähtemistä? Kakkosveskaritkin tarvitsevat peliminuutteja pitäkseen pelituntuman päällä eikä heitä monesti laiteta pelaamaan SSV:tä SPV:tä yms. vastaan. Kakkosveskarit voivat nousta tärkeään roolin kaudella ykkösveskarin loukkaantuessa. Esim Kivimäki Ihmeen tilalla viime vuoden välierissä.

  15. Olkoon 2 tai 3 veskari? järkyttävää tohelointia!!! kahtokaa herran jumala nyt tuo maalikooste.

  16. No maalikoosteen perusteella Happeen puolustus saa kyllä ottaa piikkiinsä huomattavasti enemmän kuin mv. Toki osa maaleista jää hivenen mystisen kameratyöskentelyn ansiosta hieman hämärän peittoon…

  17. Niin, TORin veska tosiaan imaisi kasallisen ropelleja, joita maalille heitettiin. Happeen poikia ei paljoa kiinnostanut ensimmäisen kuuden maalin aikana puolustaa, vaan selät olivat suht suoria. Tietty Kososen maalissaolo olisi tätä ryhdistänyt, kun pakit olisivat tienneet ettei ole varaa löysäillä. Sen jälkeen mitä videolta näkee, TORin suoritukset vahvoja. Tahtoa oli enemmän, vedot hyviä.

  18. Mitkäs maaleista pistätte Happeen veskan piikkiin? Eipä niitä ainakaan koosteesta ihan heti äkkää. Otto Tikan ja muun jengin puolustuksen piikkiin taitaa mennä aikas moni, sen sijaan Torin veskalle uppoaa montakin helpomman puoleista. Ei pitäis olla varaa löysäillä vaikka oliskin ollu ykkösveska pelillä.

  19. Näki heti kun seurasi Loviisassa Happeen pelaajista kun tulivat kentälle Petri Karvo ja muutama muu napit levällään hymyssä suin helppoja pisteitä hakemaan!Tuolla rutiinilla pitäisi jo tietää,että ensin on pelattava peli!Ylimielisyys kostautuu äkkiä!

  20. Kyllä, O. Tikka vois yrittää keskittyä puolustamiseen eikä keskikentällä seisoskeluun!

  21. ”Tietty Kososen maalissaolo olisi tätä ryhdistänyt, kun pakit olisivat tienneet ettei ole varaa löysäillä.”

    Meinaat siis, ettei Happeen pakeilla ole minkään valtakunnan luottoa Kososeen?