SB-Pron All-Stars -hyökkääjä Elina Kujala – ”Taisteltiin varsinkin finaalissa hyvin”

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

SB-Pro kärsi erittäin niukan 4-3-tappion naisten Champions Cupin finaalissa. Joukkue pelasi loppuun asti taistellen, mutta joutui lopulta toteamaan Rönnbyn paremmakseen. Kokonaisuutena turnaus oli joukkueen kannalta positiivinen suoritus. Yksi kovimmista onnistujista oli hyökkääjä Elina Kujala.

– Harmittaa tietysti. Ensimmäinen erä ei ollut meiltä tarpeeksi terävää. Toinen oli sitten jo parempaa, mutta se ei riittänyt, kommentoi Kujala palkintoseremonian jälkeen.

Laitahyökkääjä, hänen sisarensa Karoliina Kujala ja maalivahti Laura Loisa valittiin SB-Pro :sta turnauksen All-Stars -kentälliseen.

– Kyllähän se vähän lämmittää, mutta henkilökohtaiset saavutukset eivät ole ”se juttu” kuitenkaan mitä haetaan, täsmentää Kujala.

SB-Pro taisteli tiensä finaaliin kaatamalla välierissä Classicin ja jatkoi hyviä otteita Rönnbyä vastaan, mutta tällä kertaa se ei riittänyt.

– Kyllähän me haastettiin hyvin mun mielestä. Omalla tasolla pelattiin, mutta uskon, että voittoonkin olisi ollut mahdollisuus. Kovasta lohkosta päästiin jatkoon ja taisteltiin varsinkin finaalissa hyvin, arvioi Kujala joukkueensa kokonaissuoritusta turnauksessa.

Champions Cupin naisten All Stars -valinnat:

Maalivahti: Laura Loisa, SB-Pro

Vasen puolustaja: Tiia Raitanen, SC Classic
Oikea puolustaja: Sanna Scheer, Rönnby IBK (Ruotsi)

Keskushyökkääjä: Malin Forslund, Rönnby IBK (Ruotsi)
Vasen laitahyökkääjä: Elina Kujala, SB-Pro
Oikea laitahyökkääjä: Karoliina Kujala, SB-Pro

Joel SiltanenJoel Siltanen, Tampere
Twitter: @Joelsiltanen