SPV nousi takaa voittoon TV-ottelussa – katso sunnuntain salibandytulokset

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Sunnuntain Salibandyliiga-kierroksella SPV haki vierasvoiton Tapanilan Erästä lukemin 6–8. TV-ottelun ratkaisu syntyi päätöserässä SPV:n noustua maalin takaa-ajoasemasta lopulta Erän saavuttamattomiin.

Kaksi erää kurinalaisesti puolustanut Erä menetti johtonsa heti kolmannen erän alussa, kun Sami Koski tasoitti ottelun reilun minuutin pelaamisen jälkeen rangaistuslaukauksesta. Koski sai kunnian laukoa myös joukkueensa 4–7-voittomaalin riistettyään ensin pallon Erän kenttäpäädyssä.

Salibandykierroksen muut pääsarjatulokset ovat luettavissa alta.

Miesten Salibandyliigan tulokset:
Tapanilan Erä–SPV 6–8

Naisten Salibandyliigan tulokset:
OLS–Tapanilan Erä III 11–5

Miesten Divarin tulokset:
FBC Turku–Blue Fox 6–7 JA.

12 comments

  1. Äärimmäisen hyvinajoitettu kuvaaminen. Miksi #14 EI pelaisi kahdella mailalla? 😀

  2. Spv on ihan hirvee jengi!hävettää että joukkue on hallitseva suomenmestari.Ruotsalaiset nauraa meille ja pahasti.Suomesssa on monta pallollisempaa joukkuetta, kun spv. Onneksi kyseinen jengi paljastuu pahasti tänä vuonna. Kaiken pelastaa kuitenkin Sami Kosken fyysinen preesens,suoraan änäriin vaan..

  3. Olen kovasti koittanut saada Koskea ST.Louis:n organisaation,mutta valitettavasti en ole onnistunut tavoitteessa.”Keitto” Koposen antaman lausuman mukaan,Samia on kielletty pelaamasta änärissä turvallisuuspoliittisista syistä.

  4. Kukas Erälle nauraa, kun ottivat pataan erittäin huonolta, pallottomalta, yli-ikäiseltä, hitaalta ja filmiä täynnä olevalta joukkueelta? Makaroonimieskin laittoi kaks säkämaalia…

  5. Eipä taaskaan pallollinen joukkue saanut tulosta aikaan. Turhaa omassa päässä pallottelua. Suoraviivaisuudella on nyt voitettu 2 suomen-mestaruutta.

  6. Tälläkään sivulla ei vakavasti pohdita salibandyn syvempiä ongelmia vaan keskitytään liikaa toisten joukkueiden mollaamiseen eli eletään toisten heikkouksilla kun pitäisi keskittyä omiin vahvuuksiin saada esimerkiksi laijille lisää kannattajia.
    Salibandy tarvitsee vahvaa yhteisöllisyyttä paikallisesti ja valtakunnallisesti jos halutaan nostaa lajin suosiota ja harrastajamääriä.

    Yhteisöllisyys näkyy kyllä hyvin monilla liigan kaupungeissa mutta pääkaupunkiseudulla se tuntuu olevan aika pientä.
    Eilinen Erä-SSV ottelu on tuorein esimerkki, ainoastaan n. 200 yleisönä huippu-ottelussa josta oli tiedotettu varmasti riittävästi. Iso kysymys, mikä meni pieleen koska olen varma että Erä tavoitteli huomattavasti suurempaa yleisömäärää.

    Pääkaupungin liigaseurat olisi hyvä saada saman pöydän ääreen pohtimaan kuinka hyvällä yhteistyöllä voidaan herättää kaikki salibandyn harrastajat niin että ottelutapahtumiin saadaan tupa täyteen ja tunnelma kattoon. Riittävä potentiaali lajin harrastajissa löytyy helposti ja lajin urheilupuoli onkin kohtuullisen hyvällä tasolla.
    Ottelutapahtumat ovat yleensä valitettavan tylsiä, mallia voisi ottaa Classicin, Happeen ja SPV:n toteuttamista, yhteisöllisyys näkyy kaikessa. Voidaan myös ottaa mallia muista lajeista missä on onnistuttu rakentamaan suosiota onnistuneesti, lähin esimerkki on koripallomaajoukkue ja Loimaan Bisons.
    Tuntuu myös siltä että ns.lajiniilot eivät itse usko tähän upeaan lajiin joka näkyy heidän kommenteissaan, esim. twitterissä on aika negatiivinen sävy, vaikka se onkin aika suomalainen tapa yleensä niin en jaksa uskoa että tällä tavalla saadaan lain suosiota nostettua.

  7. Seuraajan kanssa samaa mieltä. Peliin pitää saada tunnetta ja pitäisi saada yhteen hiileen puhaltamista. Laji näivettyy pahasti muuten. Ja mitä speveen tulee, niin jos katsoo spv sijoitukset liigassa niin kauan kun on pelattu. Kokoajan mennään eteenpäin. Ja aika kauan mennään punaisella vielä isossa kuvassa.

  8. Ylesedät oli kai kuunnelleet Lötjöstä ja toivat kamerat kentän tasalle.

    Kyllä tuossa puolensa oli, kenttä näytti kovin pieneltä ja tilaa vähän, toisaalta ilmeet ja vauhti tulivat konkreettisiksi. saisiko kuítenkin koko kentän kuvaakin välillä niin paremnmin hahmottuisi millaisella prässillä tai kenttaryhmityksellä mennään.

    Oliko peli oikeasti hyvätasoinen, kuten kommentaattori väitti. En ihan saanut tuollaista kuvaa kuitenkaan, kuvakulma saattoi vaikuttaa mielipiteeseeni.

  9. Ilmeisesti eräläisille matka Pasilaan on mahdoton? Haluisivat siinnä omassa koirankopissaan vääntää hamaan loppuun asti!

    Toi on kyllä niin totta kuin voi olla että meidän rakas Helsingimme on yleisön osalta täydellinen perässä hiihtäjä. Jonkun tai joidenkin pitäis nyt keksiä se kuinka edes joku jengi alkais vetämään yleisöä REILUSTI katsomoon. Mosan täyttä katsomoa ei lasketa, kun se on liigatasolle aivan liian kämänen…

    Kommentoinnin taso tällä palstalla on välistä juuri niin laadukasta mitä penskoilta pystyy odottamaan;-).