SPV-tähden erikoinen pulma: Champions Cup -välierä ja bestman-keikka samana päivänä

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

SPV joutui selviämään viime vuoden Champions Cupista pääosin ilman ykkössentteri Janne Hulmia, jonka vaimon synnytys osui turnauksen kanssa päällekkäin. SPV:llä on jälleen samankaltainen ongelma.

SPV:n ykköspakki Juha Kivilehdolla on nimittäin lauantaina häät. Ei omat, vaan hänen paras ystävänsä menee naimisiin pääkaupunkiseudulla. Ja Kivilehdon olisi syytä olla paikalla, sillä hän on bestman.

Lauantaina pelataan myös Champions Cupin välierät Tampereella. SPV:n pitää toki ensin päästä välieriin ennen kuin päällekkäisyys realisoituu.

– En hirveästi halua kommentoida. Häät on lauantaina, mutta asia on ollut jo pitkään tiedossa. Olenko mä peleistä pois, niin se on sitten toinen juttu, Juha Kivilehto kommentoi Pääkallo.fi:lle.

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

SPV:n päävalmentaja Tommy Koponen on asiasta suorasanaisempi.

– Ykköspakki menee häihin. Uskotaan, ettei sota yhtä miestä kaipaa. Toki olisimme toivoneet, että hän on mukana, mutta asia oli tiedossa ennakkoon ja jo pelaajasopimusta tehdessä, Koponen sanoo Pääkallo.fi:lle ja jatkaa:

– Joskus säbäkin jää kakkoseksi, kun elää elämää, kuten kuuluu.

Champions Cup alkoi keskiviikkona Tampereella. SPV pelaa avausottelunsa torstai-illalla klo 20.15 Akseli Ahtiaisen, Tommi Aron ja Lauri Kapasen Alligator Malansia vastaan. Alkulohkon toisessa ottelussa SPV kohtaa perjantaina klo 20.45 latvialaisen SK Lielvarden.

Miesten välierät pelataan lauantaina klo 16.00 ja klo 19.00.

Kuvankaappaus 2013-10-1 kello 22.44.55Jussi Ojala
Twitter: @mummonkammari

8 comments

  1. Ei se kuitenkaan oo pois, käy rääpimäs pelin kylmiltään ja painuu takas häihin ja sunnuntaina tuoreilla silmillä jatkopeleihin;-)

  2. Kaverin häät… -_- tolla syylläkö riskeerata yhtä joukkueen unelmaa. No toivotaan että sota ei yhtä miestä kaipaa. 🙂

  3. Nohuhhuh, en ymmärrä kommenttiasi ollenkaan. Ehkä Juhi laittaa parhaan ystävänsä tärkeimmän päivän (tähän saakka) salibandyn edelle. Jokainen laittaa elämänsä osa-alueet omaan tärkeysjärjestykseensä. Itse arvostan Juhin tekoa!

  4. no onpa vaikee valinta. jättäisin salibandymaajoukkuepelaajanakin pelin väliin häitten takia. Hyvä tekosyy.

  5. Salibandyliiton tiedotus ennätyskorkeuksissa – pilvessä ehkä? ”Sami Kosken komea laukaus takayläkulmaan toi Classicille avauserän 2-1-voiton, ja heti toisen alkuun ropisi lisää.”