SPV:n All-Stars -puolustaja Petri Hakonen – ”Valinta oli itselleni pieni yllätys”

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

SPV hävisi Champions Cupin finaalin ruotsalaista Falunia vastaan lukemin 5-7. Miinusmerkkisestä päätöksestä huolimatta Peliveljien puolustaja Petri Hakonen valittiin maalivahti Jarno Ihmeen kanssa turnauksen tähdistöön.

– Täytyy sanoa, että valinta oli itselleni pieni yllätys. Viimeinen peli ei mennyt parhaiten, joten se harmittaa. Hyvä, että joku on kuitenkin ollut tyytyväinen, kommentoi Hakonen.

SPV oli ensimmäistä kertaa mukana Champions Cupin finaalissa ja tarjosi hyvän vastuksen Ruotsin mestareille.

– Tiukkaa oli loppuun asti. Muutama taitava rightin yksilö ratkaisi yllättävän paljon. Kaikkiaan ruotsalaisten yksilötaito oli parempaa, arvioi Hakonen ottelua.

Ruotsalaisilla on ollut viimeisen vuoden ajan selkeä yliote suomalaisiin nähden. Hakonen näkee suomalaisten ja ruotsalaisten välillä yhden selkeän eron.

– No se on se yksilötaito kuten nähtiin. Heillä vaikutti olevan vielä erittäin fiksuja äijiä siellä hyökkäyspäässä. Pallo liikkui hienosti.

Suomen mestari jatkaa tästä luonnollisesti kohti Salibandyliigan mittelöitä. Vaikka SPV voitti turnauksessa kolme kamppailua, jäi viimeinen hönkäys puuttumaan vielä tältä kaudelta.

– Voittaa tietysti haluttiin. Viimeinen silaus jäi puuttumaan. Turnaus ei ollut siten nousujohteinen loppuun saakka. Salibandyliigan pelit ovat eri juttu, mutta toivottavasti tästä tarttui jotain mukaan kevään ratkaisupeleihin, päättää Hakonen.

Joel SiltanenJoel Siltanen, Tampere
Twitter: @Joelsiltanen