Tänään on tosi kyseessä – näin seuraat Champions Cupin välieriä

Kuva: IFF

Kuva: IFF
Kuva: IFF

Alkulohkot on pelattu loppuun Tampereen Champions Cupissa, ja lauantaina on aika ratkoa finaalijoukkueet sunnuntaisiin mitalipeleihin. Päivä alkaa naisten välierillä, ja illalla on miesten semifinaalien aika. Jo nyt on varmaa, että molemmissa finaaleissa nähdään suomalaisjoukkue.

Naisten välierissä A-lohkon voittanut ruotsalainen Rönnby kohtaa aamutuimaan sveitsiläisen Piranha Churin. Suomalaisjoukkueet Classic ja SB-Pro ratkaisevat keskinäisessä kapinassaan toisen finaalijoukkueen. Voittajat etenevät finaaliin, joka pelataan sunnuntaina klo 13.

Miesten ensimmäisessä ottelussa kohtaavat kotiyleisön raivoisasti kannustama Classic ja Suomen mestari SPV. Illan huipentaa Falunin ja Alligator Malansin kohtaaminen klo 19. Miesten finaali voittaneiden joukkueiden kesken kruunaa Champions Cupin sunnuntaina klo 16.15.

Lauantain ohjelma:

Naisten välierät:
klo 10.00 Rönnby IBK-Piranha Chur
klo 13.00 Classic-SB-Pro

Miesten välierät:
klo 16.00 SPV-Classic
klo 19.00 IBF Falun-Alligator Malans

SPV:n ja Classicin ottelu nähdään Yle TV2:ssa klo 16.30 alkaen, ja toinen miesten välieräottelu on nähtävissä Yle Areenassa. Kaikki ottelut ovat myös tuttuun tapaan katsottavissa suorana IFF:n YouTube -kanavalla.

Seurantaan kannattaa laittaa myös Pääkallo.fi:n Twitter- ja Facebook-tilit.

Linkit:
Yle Areenan suorat lähetykset
IFF:n YouTube-kanava

2 comments

  1. Ohjelmatietojen mukaan kylläkin 16:30 alkavassa lähetyksessä näytetään koosteet naisten välieristä ja 23:00 alkavassa lähetyksessä sitten miesten välierien koosteet.