Tulikuuma Kiviranta liikaa sarjajumbo Torille – ”Maksamme joka pelissä oppirahoja”

Seinäjoen Peliveljet voitti Salibandyliigan sunnuntai-illan mittelössä kotonaan Loviisan Torin. Tor putosi toisessa erässä hetkeksi kyydistä, mutta teki ottelusta vielä tiukan kolmannen erän hyvällä taistelullaan. Peli päättyi lukemiin 9–6 (3–1, 4–1, 2–4)

Hallitsevalla mestarilla SPV:llä on viiden pelatun ottelun jälkeen kasassa kuusi pistettä. Loviisan Torin pistesaldo on edelleen avaamatta.

Mihin ottelu ratkesi?
Loviisan fysiikka ja pelaajien henkilökohtaiset taidot eivät riittäneet. SPV:n voima, tilannenopeus ja materiaalin leveys olivat liikaa vierasjoukkueelle, vaikka se onnistuikin tekemään hyvän nousun kolmannessa erässä.

Ottelun hahmo?
SPV:n Tuukka Kiviranta oli Toria vastaan tehokkaalla pelipäällä sunnuntaina. Yleensä joukkueen sytyttäjänä ja työmyyränä tunnettu Kiviranta teki neljä maalia ja alusti yhden.

Ottelun puheenaihe?

SPV:n Champions Cup -krapula paistoi edelleen joukkueen tekemisestä. Peli oli ajoittain todella ponnetonta, varsinkin koko ykköskentän osalta. Loviisan pelissä oli nähtävissä valoa tunnelin päässä.

Kommentit:
– Meillä oli maalipaikkoja yllättävän hyvin, vaikka kotijoukkue hallitsi palloa pitkälti ja lähdimme vahvasti puolustuksen kautta. Oltiin 70-80 prosenttia pelistä ilman palloa, mutta emme me maalipaikoissa yhtä paljon hävitty, kertoi Torin päävalmentaja Ray Backman.
– Me maksamme joka pelissä oppirahoja. Pelirohkeus ja kaikin puolin uskaltaminen puuttuu. Vaikka matalalta puolustettiin tänään, niin ei se tarkoita sitä, että siellä tarvisi seistä, Backman jatkoi.
– Saimme hyvän lähdön peliin tänään. Vaikka kaveri sai paikkoja, niin Julius Kivimäki piti meitä hyvin pystyssä. Saimme käännettyä peliä hyvin ja pallokontrollin itselle, kertoi SPV:n tehokkain Tuukka Kiviranta

Tilastohuomiot:
SPV: Tuukka Kiviranta 4+1
Tor: Peik Salminen 2+0, Rasmus Horn 2+0

Sunnuntai-illan muut Salibandyliigan tulokset: Indians–OLS 5–2, SSV–Happee 2–5, Classic–Josba 12–3, NST–Nokian KrP 7–2

Linkit:
SPV:n raportti

Teksti: Toni Kivistö, Seinäjoki

One comment

  1. Aivan surkeaa peliä. Ymmärrän toki että pitää uusia kuvioita treenata heikkoja joukkueita vastaan, mutta camooooon. Kiva maksaa pelistä ja se näyttää tolta. Pelaisivat edes yhden erän kunnolla. Ykköskenttää vaan kentälle ja taas saa Hakakonen sössiä. Ja muut…