Happee murskasi TPS:n lukemin 9-1 – katso lauantain salibandytulokset

Happee otti jälleen yhden kotivoiton Hirviteatterissa. Arkistokuva: Esa Jokinen

Kuva: Esa Jokinen

Sarjakolmonen Jyväskylän Happee isännöi miesten Salibandyliigan lauantaipäivän kohtaamisessa TPS:ää. Sarjassa viidentenä majaileva TPS oli lopulta täysi vastaantulija ja pisteet jäivät Jyväskylään lukemin 9-1(2-1,5-0,2-0).

Happeen voiton takuumiehinä hääräsivät varsinkin Veli-Matti Hynynen tehoin 3+1, sekä Jami Manninen tehopistein 2+2. Nestori Petri Kaukokin oli monessa mukana ja saalisti lopulta kolme syöttöpistettä.

Oheen kerätään kaikki lauantain salibandytulokset.

7 comments

1. Missäs viipyy Erän Suomen nopeimmat maalikoosteet ja raportit.Jopa Koovee nopeeempi tänään 😀

2. Tehdään tällä kertaa vain lyhyt ottelu raportti.

NKrp – SPV

Lähtökohdat kaikkien tiedossa, spv kaks pistettä ja krp aneeminen.

ekassa erässä eka 8 minuuttia, Nkrp johtaa 4-0 ! Mitä hittoa ! Peli näytti upealta, syötö lapaan ja Spv:n päätykarvauss purettiin helposti. Sitten Koposen aikalaisä, ja ei osattu jäädyttää peliä, vaan lähdettiin puskemaan, kun SPV pudotti karvauksensa, piikkiä likuunottamatta, oli se sitten Myllymäki tai ”Tuutsi”. Virheitä, ja pientä tarkkaivaisuden putoamista, ja 4-4. ”pöllö” saatteli taukolukemat 5-4.

Toiseen erään ei saanut Spv vieläkään hommaa paketiin vaan Krp meni taas 7-4 johtoon, ja taas virheitä, puskemista ja Spv hyödynsi ne. Tasalukemissa erätauolle.

Sitten tuli tasaista peliä aina siihen asti kunnes sattui räikeä tuomarivirhe. Krp:n maalivahti Matti Tuomiranta torjui upeasti läpi ottelun mutta Spv:n 8. maali oli mahdoton otettava. Torjunta, pallo maalin edessä, maila päähän, maila käteen, maila käteen, maila käteen ja sitten pallo maaliin. Ja hyväksyminen! Ei auttanut tuomari Lähteenmäelle, vaikka näytettiin verta vuotava käsi, joka vaati kentän puhdistusta, jättäen verta sinne tänne kenttää! Että luulisin ottelun tuomaritarkkailijan laittaneen ainakin yhden miinuksen siihen paikkaan. Krp sai siitä energiaa, mutta samalla oma peli meni riskin puolelle, ja annettiin virheillä liikaa etu matkaa. Johanssonin illan kolmas ja yv maali ei riittänyt, vaan tyhjiin tehty maali sinetöi lopu lukemat 8-11. Hyvää peliä, ja oma näkemys oli, että ottelu olisi voinut kääntyä vielä kuinka vain, ilman tuomarivirhettä. Hyvää peliä molemmilta joukkueilta, omilla vahvuuksillaan.

3. Ai Lähteenmäki tuomaroi vielä.
    Ei kauan. Monta missausta on tullut.
    Olisipa Dädi vielä tuomaritarkkailija, niin loppuisi yhden piiparin viheltelyt.

4. niin, taas tuomarit, nuo saatanasta seuraavat, syöksivät krpn maalin tappioasemaan, mahdottomaan paikkaan nousta uudelleen pelille, kun otteluakaan ei ollut kuin vajaat 17 minuuttia jäljellä. jännä, ettei tässä muistettu arvailla lähteenmäellä olevan vielä jotain hampaankolossa krptä vastaan, kenkää kun aikoinaan sieltä valmentajanpallilta sai.

/sarkasmi

5. Spv pelasi niinkuin tuomarit salli, heitä ei mistään syytetä, mutta tietää sen kaikki muutkin kuinka eri asia on pelata 7-7 tilanteessa ja aloittaa yv, kuin olla tappio asemassa, eikö? Ja mitä tulee aika kysymykseen, jos ei pääse pelaamaan omalla taktiikalla, toimivalla vieläpä tässä ottelussa, niin kyllä se vaikuttaa loppu peliin.