Indians jälleen kotivoittoon – Koovee ekassa erässä valovuoden edellä

Westend Indiansin Eino Pesu ohjasi pallon ohi Joni Järviön. Kuva: Joni Winsten

Liiganousija Westend Indians jatkoi puhdasta kotivoittojen sarjaa, kun keskiviikkona Koovee sai palata tyhjin käsin Espoosta Tampereelle. Ottelu eteni maalien valossa tasatahtiin, mutta kolmannessa erässä viimeisen merkkautti Indians ja Koovee kaatui lukemin 6-5 (1-2,2-1,3-2).

Indiansin viides kotivoitto nosti joukkueen vahvasti sarjan keskikastiin ja samalla tasapisteisiin toisen espoolaisseuran kanssa. Koovee on sarjataulukossa karsintaviivan yläpuolella, mutta pelkillä hyvillä esityksillä joukkueen sijoitus ei parane, pisteitä pitää ruveta keräämään pikaiseen tahtiin.

Ottelun ensimmäinen erä oli Kooveen, toinen Indiansin ja kolmannessa mentiin tasatahtiin. Varsinaista yksittäistä ratkaisevaa asiaa on ottelusta vaikea löytää. Keskiviikon maalintekokilpailun voitti Indians, joka pystyi viimeisen osuman jälkeen pelaamaan vajaa neljä minuuttia johtoasemassa ennen päätössummeria.

Molemmat joukkueet olivat materiaaliltaan tasaiset. Ottelun 11 maalista peräti 10 lähti eri pelaajan lavasta. Vain Kooveen Lassi Ylisiurunen onnistui kahdesti maalinteossa.

Keskiviikon ottelussa Koovee menetti johtoasemansa peräti neljä kertaa ottelun aikana.
Kolmessa viimeisessä kotiottelussa Indians ei ole kertaakaan ollut johtoasemassa kolmanteen erään lähdettäessä, mutta on onnistunut kääntämään ottelut edukseen viimeisen erän kirillä.