Jyväskylässä edessä todellinen superviikonloppu – ”Rehellistä vääntöä ja henkistä sodankäyntiä”

Viime keväänä Happee ja TPS kohtasivat Salibandyliigan puolivälierissä. Kuva: Anssi Koskinen

Viime keväänä Happee ja TPS kohtasivat Salibandyliigan puolivälierissä. Kuva: Anssi Koskinen
Viime keväänä Happee ja TPS kohtasivat Salibandyliigan kiihkeässä puolivälieräsarjassa. Kuva: Anssi Koskinen

Keskisuomalaista salibandy-yleisöä hemmotellaan tulevana viikonloppuna oikein huolella, kun kolmen päivän aikana kaupungissa pelataan peräti kahdeksan kiivasta kamppailua. Superviikonloppuna mitellään sarjapisteiden lisäksi myös paikasta TEHO Sport Cupin puolivälieriin.

Viikonloppu alkaa perjantaina Sisä-Suomen kakkosdivarin kärkipään ottelulla, jossa Divarin portteja kahtena viime vuonna kolkutellut O2JKL saa vastaansa paikalliskilpailija Nousun.

Viime kaudella kamppailut olivat tulikuumia punaisine kortteineen, ja mielenkiintoinen kähinä on tälläkin kertaa luvassa.

– Tiedossa on rehellistä ja kovaa vääntöä sekä henkistä sodankäyntiä. Meidän penkillä maltti kyllä yleensä pitää, mutta O2-valmentajien (Jukka-Pekka) Taskisen ja (Ilkka) Peltosen mopo karkaa melko herkästi motarin suuntaan, Nousun ex-maajoukkuepuolustaja ja liigakonkari Petri Manninen virnuilee O2JKL:n nettisivuilla.

Lauantaina Happee on tulessa Monitoimitalolla kolmella rintamalla, kun B-nuoret, miehet ja naiset saavat vastustajikseen Rangersin, TPS:n ja Sheriffsin.

Happee on markkinoinut miesten ottelua pitkin viikkoa YouTube-videoiden muodossa ja entinen TPS-peluri, Happeen puolustaja Janne Kainulainen ennakoikin Salibandyliigan ”El Clasicoksi” nimitettyä taistelua tuttu pilke silmäkulmassa.

– Jännittävä kolmen voiton päivä tiedossa, mikäli B-nuorten maajoukkuetähti Miro Tuomala saa jotain kiinni maalillaan. Altavastaajana lähdetään omilla kasvateilla totta kai miesten matsiin, sillä TPS-manageri Perttu Kytöhonka on taas ostanut joukkueellisen kalliita pelaajia ympäri Suomea, myös Happeen valmennuspäällikkönä toimiva Kainulainen heittää Pääkallo.fi:lle.

Sunnuntai alkaa O2-Jyväskylän ja ÅIF:n naisten divarikohtaamisella, ja jatkuu Happeen ja OLS:n A-nuorten mittelöllä. Viikonlopun huipentaa Nousun ja espoolaisen SBS Kingsin kohtaaminen TEHO Sport Cupin viidennellä kierroksella, ja ottelun voittajalle on luvassa paikka kilpailun puolivälierissä.

Sosiaalisessa mediassa erittäin aktiivinen Nousu on luonut joukkueen pelaajavalmentaja Jarkko Jauhiaisesta seuran oman toteemieläimen ”KingJahvan”, jonka haluaisi riveihinsä alla olevan ”Hitler kuulee” –videon mukaan myös Happee.

Alla mukana on myös yksi Happeen lukuisista TPS-ottelun ennakkovideoista, joissa seikkailevat joukkueiden maskotit Heimo Hirvi ja Pinkku.

Jyväskylän superviikonlopun ohjelma kokonaisuudessaan:
Pe 15.11. klo 19.30 O2JKL – Nousu Jyväskylän Monitoimitalo M2div
La 16.11. klo 11.30 Happee Moose – Rangers Jyväskylän Monitoimitalo BSM
La 16.11. klo 15 Happee – TPS Jyväskylän Monitoimitalo Salibandyliiga
La 16.11. klo 18 O2JKL – Steelers Palokan koulukeskus N1div
La 16.11. klo 18.30 Happee – Sheriffs Jyväskylän Monitoimitalo Naisten Salibandyliiga
Su 17.11. klo 11.30 O2JKL – ÅIF Palokan koulukeskus N1div
Su 17.11. klo 13 Happee – OLS Jyväskylän Monitoimitalo ASM
Su 17.11. klo 18 Nousu – SBS Kings Palokan koulukeskus TEHO Sport Cup 5. kierros

8 comments

  1. KingJahva, tuo aina niin aurinkoinen johtajamme saa vihdoin ansaitsemaansa huomiota!

  2. Jahva erottu varmasti kentältä. Jokainen päättäköön itse erottuuko positiivisesti vai ei niin positiivisesti…..Taidollisesti kuin käytöksellisesti. Hyvä mies väärässä roolissa!