Karhujen koutsi lataa: ”Rauman Salba romahtaa!”

Karhujen päävalmentaja Jukka Leinolla (oik.) riittää pohdittavaa. Joukkue seilaa tappioputkessa. Arkistokuva: UrheiluSuomi.com

Kuva: UrheiluSuomi.com
Kuva: UrheiluSuomi.com

Porin Karhujen päävalmentaja Jukka Leino räväytti SBS Wirmon kotisivuilla julkaistussa haastattelussa, että Rauman Salba tulee valumaan reippaasti alas Divarin sarjataulukossa. Liigaan raumalaisilla ei Leinon mukaan ole ainakaan tällä kaudella mitään asiaa. Sinne yltävät porilaisen mukaan ihan toiset joukkueet.

– Ne (Salba) tulevat sarjassa alaspäin kuin lehmän häntä! Pohkeet paukkuvat viimeistään tammikuussa, Leino lyö löylyä Wirmon sivuilla.

-Sitten kun jalat eivät toimi, ei toimi myöskään pää.

Satakunnassa on Leinon haastattelun mukaan välillä mietitty Karhujen ja Salban yhdistymistä. Mitään konkreettista sen eteen ei olla kuitenkaan tehty.

-En usko, että mitään yhdistymistä tulee. Sitten tosin, kun toinen meistä nousee liigaan, niin se kuppaa toiselta parhaat pelaajat, Leino arvioi.

– Jos Salba nousee, he tarvitsevat meiltä pari ketjullista pärjätäkseen. Jos me nousemme, siellä olisi yksi ketjullinen potentiaalisia pelaajia.

Leino uskoo, että tämän vuoden Divarista liigaan nousee SB Vaasa. Karsintoihin mies povaa Karhuja ja Blue Foxia. Salballa on tällä hetkellä 12 pistettä kahdeksasta ottelusta. Karhujen saldo on yhdeksän pinnaa yhdeksästä matsista.

Alkuperäinen juttu SBS Wirmon sivuilla

25 comments

  1. Hetkinen, mitä tämä mies horisee? Onko Euran pojalla sekoittunut aamukahviin tärpättiä? Millä perusteella Salba romahtaa? Jos Leino tarkoittaa, ettei Salban kunto kestä, tietääkö hän mistä puhuu?

    Salba on harjoitellut keväästä saakka voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Siis keväästä, huhti-toukokuusta! Mitä teki samaan aikaan Karhut? Oliko sitä edes vai oliko Nallet13-14 joku etäinen ajatelma kannatusyhdistyksen tukiyhtiön pöytälaatikossa? Voisiko Leino jotenkin perustella asiaa? Samalla voisi kertoa myös Karhujen treenaamisesta… Lasketaanko siihen spurtti Winstonista Kukkoon vähän ennen valomerkkiä?

    Tuu Jukka joku päivä katsomaan tänne Raumalle ku Salba treenaa. Voit sitten sen jälkeen antaa taas haastattelun johonkin, kun olet selvittänyt asioiden oikean laidan.

    Salba on Karhujen edellä keväällä, samoin Lukko Ässien. Siinä on Jukalle sekä lehmä että häntä!

  2. Kyllä Jukka Leino on nyt pahasti väärässä. Tosin en väitä että Salba tai Karhut nousee tai karsii liigaan. Vaan että salba on karhujen edellä keväällä. Karhut on ainoastaan salbaa edelle veloissa, lupauksissa, paskanpuhumisessa jne.
    Monien matkakulut maksamatta edelleen, bussilaskuja rästissä, liekö salivuorotkin, oisko käteisasiakas?
    Karhut pelaa divarissa karhujen junioreiden kustannuksilla, edustus keräsi n. 10-15 tuhatta rahaa ja loput maksaa karhujen junnut. Junnujen jäsenmaksu nousi jonnekin 160 € ja kaikki menee Leinon valmentamaan joukkueeseen. Onnittelut Karhujen junnut, saitte uuden tuettavan 🙂

  3. Hähää provo osu ja upposi! Tätä vaan lisää… Tai siis ainakin luulen että lämpimikseen provoaa, mikä täysin oikein;-)

  4. Eurjoelta sen verran rankkoja väitteitä, että ei voi kuin ihmetellä. Yksikään lause tuossa kirjoituksessa ei pidä paikkansa. Karhut on hoitanut asiat hyvin ja oikeassahan Jukka on. Salba on karhujen takana ku sarja loppuu, junnut ei maksa edustukseen mitään ja bussit kulkevat ilman ongelmia.

    Jos raumalaiset vetävät tästä purut nokkaan mitä Lepi sanoi niin pienet on murheet.

  5. Oli sitten kumpi tahansa korkeammalla kauden lopussa, ja oli nämä Leinon kommentit täysin provoa tai ei, niin eikö Leinon nyt ensin kannattaisi keskittyä saamaan oman joukkueen ”baletti” kuntoon ennen kuin alkaa huutelemaan. Porvoo ja Turku peleistä oli varmasti ’”budjetoitu” neljä pinnaa. Kova nippu on paperilla, mut pelit ratkotaan kentällä…

  6. Joucca Snoucca uskallatko avata karhujen kirjanpidon? Entä kilautetaanko juniorin vanhemmalle? Luulen että Joucca hiljenee hetkeksi. Lähempänä kuin uskotkaan.

  7. No kilauta. Sen jälkeen oletkin käyttänyt oljenkortesi ja voit siirtyä Äijänsuolle nuuhkimaan polvareita. Josko sieltäkin löytyisi joku ”johtolanka”.

  8. Ei muuta kuin avataan Karhujen ”tarina” tänne. Turha itkeä sitten kun totuus satuttaa. Tietysti aina voi täällä ”huutaa” että ei pidä paikkaansa. Mutta nou hätä….

  9. Tosikkoja ovat kaikki, jotka nielaisivat tämän syötin …

    Leino kirjoitti Twitterissä:

    Odottelen @sbswirmoedustus otteluennakkoa. Tuli heitettyä löylyä, kun ei ole vähään aikaan taas kiuas kihissyt 😉

    Huumormiehiä tuo Leino 😀

  10. Hei älkää ny, tiedetään porilaisen salibandyn ”totuus”. Ei niitä tänne kaivat herranjestas!

  11. Kyllä on vaikea niellä muutamilla sitä tosiasiaa, et ensi kaudella Karhut on liigassa. Valot vilkkuu ja se on liikaa Raumalle. Voi, voi.

  12. Ja koko muu suomi viittaa kintaalla teidän keskinäiseen nokankoputteluun. Jos karhujen talous on junnujen varassa, hankkikaa kunnon manageri. Meillä päin jokainen seuran joukkue hoitaa oman budjettinsa, jokainen elättäköön itsensä. Turha kenenkään jauhaa palstoilla mitään ilman faktoja.

  13. Onko James Rauman Salba kommentoinut tätä juttua mitenkään?Ei minusta enkä usko tule ottamaan mitään kantaa tähän keskusteluun.

  14. Täällä sivustolla menee ihan mikä provo tahansa läpi! Nauran täällä Poris :sa. Jo otsikon nähdessäni tiesin, että Salba-henkiset on täällä herne nenässä täysin tosissaan. 🙂

  15. Anyway: divarijutut saavat aikaan täällä kuohuntaa ja keskustelua, kun taas noista liigajutuista näyttää, ettei paljon porukkaa kiinnosta. Ei kommentteja oikeastaan lainkaan.

  16. Johtuukohan siitä, että traktorilla ajelevat juntit lammasfarmarit pelaa divaria?

  17. Ja tietenkin kun se oman kylän Perähien Valuma pelaa Divarissa niin on joukkueen otteita seuraavat myös janareita.

  18. Leino voi jeesus laita nyt toi karhujen toiminta edes divaritasolle ennen ku heität jotain turhaa ja mautonta ”analyysiä” muista. Karhuilla on kourallinen pelaajia kenen pohkeet ei pauku jo tammikuussa. Karhut se on ketä putoo…

  19. Miten kävikään…
    Kenen pohkeet paukkuivat ja kenen veto hyytyi?
    Ei ollut koiralauma, vaan pehmonallet.

    Pikku Kakkonen odottaa ensi syksynä nalleja ilveskissojen seuraksi, mutta katsotaan ensin tämän kauden Divari loppuun saakka ja sitten vielä arvuutellaan ketkä Divariin oikeutetut joukkueet ilmoittautuvat sinne ensi kaudeksi…

    Saattaa nimittäin kevään ja kesän aikana tulla Pääkallon journalistiikkaa lainatakseni, UUTISPOMMI Itä-Uudeltamaalta.

    Aina yhtä varma ja luotettava HTT:n tietotoimisto on jo morsettanut lakeuksille saakka Seiskatien varrella tapahtuvista muutoksista, jottei Divarista tule Itä-Uudenmaan piirikunnallista sarjaa. Därifrån tvättäs! Sieltä pesee vai pestäänkö siellä jälkipyykkiä. Aika tulee näyttämään.

  20. Kyllä tuokin porin sakki olisi pitänyt pystyä hoitamaan ihan eri sijoituksille, kun katsoo pelaajalistaa. Kaikenlaisia tunareita sitä päästetään valmentamaan. Olis ollu mukava päästä tekemään töitä tuon porin porukan kanssa. Kiva nippu olisi valmentaa. Mutta kakkonen ei kiinnosta missään mielessä.
    Hyvästi porilainen salibandy. Porissa kakkonen on ykkönen

  21. Aika kohtuutonta sälyttää putoaminen kokonaan yhden miehen niskoille; luulis, että yhden miehen on vaikea pudottaa joukkue, jos joukkue on hyvä muuallakin kuin paperilla. Aikaisemmin porilaiset joukkueet on pärjänneet, jopa menestyneet vaikka sitten valmentajasta huolimatta, mutta ne joukkueet on tehneet töitä ja olleet huomattavasti vähemmän asennevammaisia. Ei tästä kaudesta voi kenellekään puhtaita papereita antaa.

    Ja eiköhän sitä porilaista salibandya oo ollut tuhoamassa suurilta osin samat henkilöt kuin oli sitä luomassakin, ironista kyllä. Niin kauan kuin tekijät ei vaihdu, ei tekeminenkään juuri tule muuttumaan. Vuodesta toiseen samaa kamaa, paketti vain vaihtuu parin vuoden välein.

  22. Ei olisi Pori tippunut jos Läntinen olisi valmentanut. Läntinen sai pelaajista irti, joku toinen ei saanut. Vaatimustaso oli kovempi ja siitähän mämä laiskat ja lihavat primadonnat eivät pitäneet. Leinon kanssa oli varmasti mukavampaa.

  23. Valmentajalle:
    FBT Porin ollessa (miten muuten juuri Porissa kaikkien muiden seurojen nimet muuttuu liki joka vuosi paitsi Ässien?) liigassa seurasin Läntisen valmentamista.
    Mies huusi ja haukkui pelaajia jatkuvasti. Sekö kannustaa ja motivoi ihmistä parempaan?
    Tippui sitten FBT Porikin ja katosi koko seura…
    Että semmoista itäistä pituutta ja läntistä leveyttä.

    Aika pulskaa väkeä tosin näkee salibandyssä vaihtoaitioissa.

  24. Porin touhu on ollut jo alamäessä jo 2002 jälkeen ja mennyt koko ajan alaspäin ja tää on koko touhulle loppu ainakin karhujen nimellä .
    Seura vois tulevaisuudessa yhdistyä pitun kanssa ja pitun nimellä mentäis tulevaisuudessa ei mitään yhteyttä karhuihin ei nimen eikä toimihenkilöiden . Tekee ihan hyvää porilaiselle salibändylle lähteä nollista luoda koko toiminta uudestaan ja silleen . Nyt ei eletä mitään 2000 vaan 2014 Salba on tällä hetkellä edellä niin paljon poria kuin voi olla kailla osaalueilla ja kaikessa toiminnassa . Edelleen olen sitä mieltä , että Poriin kuuluisi liigatason joukkue ei raumalle pori ykkös ja rauma kasvattajakaupunki . Oteteaan silti raumalaisista esimerkkiä miten siellä toimitaan .