Karhujen Krannila kolmen ottelun pannaan huitaisustaan

Karhujen Kristian Krannilan huitaisu viime lauantain miesten Divariottelussa SBS Wirmoa vastaan on johtanut kolmen ottelun pelikieltoon.

Pääkallo.fi uutisoi maanantaina, että Krannilan tapaus oli edennyt jatkokäsittelyyn, koska tilanteesta tuomittiin törkeä ottelurangaistus.

Krannilan pelikieltoon johtaneen huitaisun kurinpitopäätös on luettavissa Karhujen kotisvuilta ja siinä todetaan muun muassa seuraavaa:

Tilanne käy kohtuullisesti ilmi ottelutallenteelta. Tilanteessa Krannila ja Suvala ovat Wirmon maalin edessä. Suvala työntää ensin Krannilaa, mihin Krannila vastaa työntämällä Suvalaa. Lopulta Krannila huitaisee kädellään Suvalaa, joka laskee päänsä alas tilanteessa. Krannilan käsi vaikuttaisi osuvan Suvalaa kaulan/ niskan alueelle. Tämän jälkeen Krannila vielä huitoo kohti Suvalaa, ilmeisesti osumatta häneen.

Krannila kärsii pelikieltonsa Blackbirdsia, ÅIF:a sekä Ilvestä vastaan ja on pelikelpoinen 8.12. pelattavassa Karhut-Blue Fox-ottelussa.

Lähde: Karhut

One comment

  1. Onhan tuo jotain edes kolme peliä..

    Voisiko näissä tärkeissä tapauksissa laittaa vähän vastuuta seurallekin? Tuntuuko se seurassa mitenkään jos yks kyrmyniska huilaa muutaman pelin. Viihdearvoa nostaa, sanktiota ei tule ollenkaan.

    Miten kuvio muuttuu jos leikitään ajatuksella, et seuralle tulee sakkoa tai valmentajalle sakkoa myös? Oikeassa elämässä vaikka mediasta esimerkki, toimittaja saa sanktiota törkeästä jutusta, niin samaisen median päätoimittajalle tulee samat sanktiot koska hän vastaa orkesterinsa touhusta?!?