Kauppinen TPS:sta lainalle Divariin

Salibandyliigan Turun Palloseurassa vähälle peliajalle jäänyt Antti Kauppinen siirtyy lainasopimuksella Divarissa pelaavan FBC Turun riveihin. Kauppisen lainasopimus on voimassa alustavasti vuodenvaihteeseen asti.

– Sitten katsotaan tilanne uudestaan. Meillä on myös mahdollisuus kutsua Antti takaisin aikaisemmin, jos tarvetta tulee. Halusimme, että kokenut pelaaja saa peliminuutteja, TPS:n manageri Perttu Kytöhonka kertoo lainapestin syitä.

29-vuotias Kauppinen on tuttu pelaaja FBC Turulle, sillä hän on edustanut joukkuetta usean kauden ajan. Rightin puolelta pelaava monipuolinen pelimies tunnetaan erityisesti hyvästä laukauksestaan. Viime kaudella hän iski kakkosdivisioonan Länsirannikon lohkossa FBC Turun paidassa 16 ottelussa tehot 11+13=24 ja oli nostamassa joukkuettaan Divariin.

FBC Turun manageri Antti Vääri on tyytyväinen tutun pelaajan liittymisestä joukkueeseen.

– Ilolla otamme Kauppisen takaisin. Tiedämme tarkasti, mitä saamme.

Samoilla linjoilla on myös Kauppinen itse.

– Tuttuun joukkueeseen on helppo mennä. Tunnen valmennuksen ja suurimman osan pelaajista, hän kommentoi.

10 comments

  1. Aika pommi! Avatkaa keltaiset molemmat silmät! On hyvin todennäköistä ,että hän vie jonkun oman nuoren juniorin paikan..Ja sen tähden HARÄTKÄÄ Antti, Ville, Joonas,Teemu ja Lari!..Se aiheuttaa eripuraa ja tulehduttaa nurten pelaajien mielen.
    Nyt Virmo ja Tepsi! Ovet valmiiksi auki FBC:een junnuille ensikaudeksi!.

  2. En ole yhdenkään junnun isä, mutta olen vuosia sitten kokenut pelaajana vastaavanlaisen tilanteen samassa seurassa.
    FBC:een yksi ongelma on aina ollut juuri tämä!..Pistät mustavalkoisen paidan päälle vaikka päiväksi, ni kaikki keltaiset Herrat ottaa sut avosylin vastaan. Taitaa se FBC sittenkin olla se tepsin farmiseura.
    Vielä tarkennan- Kaupinen on loistava pelaaja ja varmasti vahvistus joukkueelle.Eikä ole henkilökohtaisesti mitään häntä vastaan eikä hänen tarvitse miettiä näitä asioita.
    En vaan ymmärrä, mitä tällä haetaan. Tulevaisuuttako?
    Alkukausi on mennyt kivasti kun junnutkin on saanut mukavasti vastuuta. Nyt Suutala ja muu valmennus!! Osoittakaa ja näyttäkää oletteko rakentamassa yhden kauden menestystä tai useamman kauden vai jatkuuko sama meno kun menneinä vuosina.

  3. Yrjön kommentissa on kyllä hyvä pointti! Itsekin muistan, kun aikoinaan BeeCeellä oli A-junnuissa kaikkien aikojen joukkue, no eipä sieltä kovin moni junnu tainnut edes päästä yrittämään edustukseen.. Siinä mielessä BeeCeen tilanne on nykyään paljon parempi.

  4. Jep.Samansuuntaisia ajatuksia mullakin.Toisaalta kilpailu pelikaikoista on vaan hyvä asia noille junnuille!

  5. Otan nämä kommentit enemmän nyt kyllä huumorilla. Täytyy kuitenkin huomioida, että koskaan aiemmin emme 1.divarissa ole operoineet toisaalta näin pienellä pelaajarungolla, joka samanaikaisesti on näin omavarainen. Tällä kaudella pöytäkirjassa olleista 21 pelaajasta 13 on pelannut junioripelejä Beeceessä. Normaalissa tilanteessa miesten edustusjoukkueen sopimuspelaajien lukumäärä on noin 25, kun se Kapan myötä se nousee nyt 22-23 pelaajan luokkaan.

    Kapa halusi itse tulla keltapaitoihin, eikä mennä TPS:n hieman kauempana Turusta sijaitsevaan farmiseuraan, mikä ei ainakaa fiksun kaverin arvostusta silmissämme laskenut. Eiköhän Kapa valmentajien silmissä aika nolla tasolta myös lähde kilpailemaan pelipaikasta ja tuo vaihtoehtoja niin puolustukseen kuin hyökkäykseen.

    Vares voisi muuten kertoa, koska Beecellä oli kaikkien aikojen A-junnujoukkue, josta vieläpä ei kovin moni junnu muka päässyt kokeilemaan edustukseen? Vanha A-junnuvalmentaja kun ei moista muistanut.