Kooveen naiset höykyttivät M-Teamia murskaluvuin – katso lauantain salibandytulokset

Naisten Salibandyliigan lauantain kolme ottelun kierroksen varhaisimmassa kamppailussa Koovee kaatoi M-Teamin kotonaan lukemin 10-2(2-0,3-2,5-0). Voiton myötä Koovee nousi sarjataulukossa Erä III:n ohi kuudenneksi.

Kooveen voittoa oli takaamassa erityisesti Senni Hietanen, joka nakutti ottelussa komeat 4+2 tehopisteet. Kolme pistettä iskivät myös Oona Kauppi tehoin 2+1, Veera Kauppi tehoin 0+3 ja Annastiina Intala, joka osui kertaalleen ja tarjoili Hietasella kaksi osumaa.

Tapanilan Erä III emännöi Jyväskylän happeeta naisten liigan lauantai-illan toisessa kamppailussa. Vierasjoukkue Happee haki Tapanilasta selkeän 2-7(1-2,1-2,0-3) -vierasvoiton. Happeen tehonaisena hääri Aino-Maija Laaksonen ja iski ottelussa kolme maalia ja tarjoili yhden maalisyötön. Jenni Timonen syötti kolme Happeen osumaa. Happee jatkaa sarjan neljännellä sijalla. Erä III putosi tänää yhden sijan ja majailee seitsemännellä pallilla.

Naisten kolmannessa ottelussa Kaarinan Sheriffs kohtasi Lappeerannan NST:n kotikentällään. Sarjajumbo Sheriffs jatkoi tappioiden tiellä ja pisteet matkasivat taistelun tauottua Lappeenrantaan luvuin 2-4(1-2,1-0,0-2). NST ratkaisi ottelun viimeisessä erässä, jonka se voitti Anu Raatevaaran ja Aino Partisen maaleilla luvuin 0-2. NST:n tehokkain oli kahdesti osunut Juuli Hakkarainen. Raatevaara keräsi maalinsa lisäksi myös syöttöpisteen.

Miesten Divarissa sarjakärki SB Vaasa sai kokea tyvipään Steelersin tänään paremmakseen lukemin 4-6(2-6,2-0,0-0). Vierasjoukkue Steelers löi ensimmäisessä erässä jauhot kotijoukkueen suuhun kuuden maalin turvin, eivätkä vaasalaiset saavuttaneet tätä johtoa enää kahdessa viimeisessä erässä. Steelersin Aleksanteri Ihalainen ja Oskari Koljonen osuivat kahdesti. SB Vaasan Eetu Sariolan hattutemppu jäi tappion myötä laihaksi lohduksi. Steelersin Juha Jokinen torjui 39 laukausta.

Vielä voitoitta taivaltava Tampereen Ilves sai kokea jälleen tappion karvasta kalkkia, kun kuopiolainen SB Welhot haki pisteet Tampereelta lukemin 5-9(0-5,4-2,1-2). Welhot johtivat ensimmäisen erän jälkeen jo 5-0, mutta Ilves ryhdistäytyi ja nousi mukaan kamppailuun tekemällä neljä maalia toisessa erässä. Kiri ei kuitenkaan riittänyt loppuun saakka tälläkään kertaa. Welhojen tehokkain oli 2+1 iskenyt Olli Taskinen. Kotijoukkueen Ville Ollikainen merkkautti itselleen tehopisteet 1+2.

Divarin toisena majaileva Blue Fox pelasi ÅIF:n vieraana päivän kolmannessa ottelussa. Blue Fox haki vieraspisteet lukemin 5-8(0-2,1-2,4-4) ja nousi voiton myötä tasapisteisiin sarjakärki SB Vaasan kanssa. Blue Foxin tehokaksikkona hääri kolmesti osunut Tero Saaristo ja kaikkiin kolmeen syötön tarjoillut Johnny Ojala. Myös Blue Foxin Janne Karvonen rokotti kotijoukkuetta hattutempun arvoisesti. Kotijoukkueen Olli Rinne osui kahdesti.