Kulmala ratkaisi Classicille tv-trillerin – katso sunnuntain salibandytulokset

Markus Kulmala ratkaisi tv-trillerin viimeisellä peliminuutilla. Kuvakaappaus: Yle

Markus Kulmala ratkaisi tv-trillerin viimeisellä peliminuutilla. Kuvakaappaus: Yle
Markus Kulmala ratkaisi tv-trillerin viimeisellä peliminuutilla. Kuvakaappaus: Yle

Salibandyn pääsarjoissa oli sunnuntaina vain kolme ottelua ohjelmassa, kaksi Salibandyliigassa ja yksi miesten Divarissa.

Ylen tv-ottelussa niukan voiton vei Classic, joka voitti Happeen lukemin 8–7. Voittomaalin iski viimeisellä minuutilla Markus Kulmala Sami Johanssonin syötöstä.

Illan toisessa Salibandyliigan kamppailussa puolestaan miteltiin Espoon herruudesta. Voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, sillä Oilers kyykytti Indiansia lukemin 11–4.

Ohessa on sunnuntai-illan kaikki salibandyn pääsarjojen tulokset. Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Salibandyliiga:
Classic–Happee 8–7
Oilers–Indians 11–4

Divari:
Blue Fox–SB Welhot 8–5

16 comments

  1. Kunnon menoa ja hyvätunnelmainen thrilleri. Kuten Classic-Happee -pelit aina.

    Kotilaiset pysyivät nyt(kin) melko piilossa.
    Miksihän ei Rantala laita Kotilaisia Pihan kenttään?
    Nico Salo pelasi hienon pelin ja Savokin kauden parhaansa. Jääskeläisen nousut nostattavat pulssia: mutta jotain tapahtuu aina jommassa kummassa päässä.
    Vänttinen ja Johansson kuuluisivat ilman muuta maajoukkueeseen.

  2. Salibandyn historiaa Espoossa, täysi tupa ja ottelussa sattui ja tapahtui kuten hyvään derbyyn kuuluukin. Tästä alkoi traditio joka jatkuu toivottavasti pitkään.
    Vastaavaa ei siis ole nähty muissa palloilulajeissa Espoossa.

  3. Miksi Piha pitäisi siirtää kotilaisten ketjuun? Yksi syy Johanssonin tupla-paitaan on juuri pelaaminen Pihan kanssa. Kulmala täydentää hyvin ketjua ja miksi mennä muokkaamaan voittavaa joukkuetta.

  4. Olihan hyvä peli.
    Hurlumheitä, kuten arvata saattaakin.
    Kumpi tahansa olisi voinut voittaa, se momentum oli molemmilla parikin kertaa.
    Ja Silvosta on tullut hymyilevä pillipiipari.
    Aikanaan otettiin pari kertaa yhteen, silleen miedosti.

  5. Tiedotus. Ei jutun juttua Salibandyliigan sivuilla TV-ottelusta. Eikö ottelusta kannata kertoa jotain myös ottelun jälkeen?

  6. Iso kiitos nyt salibandyn tiedotuksesta vastaaville. Molemmat ottelut saivat postiivista näkyvyttä urheiluruudussa. Eteenpäin ollaan sis menty lajin markkinoinnissa.
    Hyvä me!

  7. Hyvä peli? Valtavasti tuli virheitä, pallon menetyksiä jne. Tarjottiin parit puolin ja toisin. Happeen 1 sektorin merkkaus ontui jälleen kerran; siitä sai tällätä vapaasti pari kolme. Erityisesti viimeinen nyytti esimerkki tästä. Silloin kun nöyryys pitäisi olla tapissa ja oma alue tukkia jatkopalloille pääsyä ajatellen, niin mitä vielä, rauhassa sai tehdä. Classicin parit poikkarimaalit kyllä viehättivät.

  8. Näkyvyyttä, niinpä, mutta Jäntiltä vois odottaa jämäkämpää kommentaattorin roolia. Nyt meni kovasti yksittäisten Classic-pelaajien fanittamiseksi. Pari kertaa jopa kesken ylistyslauseiden näitä maailmanluokan pelaajia vietiin aivan kahville. Jos todellista positiivista näkyvyyttä haetaan, ei valtakunnallisessa lähetyksessä saisi sortua tällaiseen.

  9. Tehkää inisijät itse jotain!

    Hellan lettas: tuliko ihan virheitä pelissä! Voi kamala… miten elämä nyt jatkuu, jatkuuko ollenkaan?
    Ja merkkaus unohtui kerran! Täysin anteeksiantamatonta!
    Meni kahville, ajatella!
    Ihan kauheaa sekin; mennä kahville! Että sekin vielä!

    Kauheaa sortumista voi voi voi…

  10. Ja olen edelleen sitä mieltä että melkoinen virhesuma koko peli. Luultavasti olisin uusintakatsomisenkin jälkeen sitä mieltä. Ei oikein osaa katsoa näitä kuin laukkakisoja..

  11. Tietojeni mukaan ottelulla oli 83 000 TV-katsojaa. Parempaan suuntaan siis menossa, mutta kyllä luku tuo edelleen on pienehkö. Salibandyn jälkeen tullut taitoluistelu veti, tietojeni mukaan, tuplasti enemmän TV-yleisöä.

  12. Jäntti on kyllä yksipuolinen kommentaattori. Fanittaa tosiaan läpi ottelun muutamia suosikkejaan lapsenomaisella tavalla. Eikö ketään objektiivisempaa kaveria ole tarjolla?

  13. Harrastajia on paljon, mutta monet eivät jaksa telkkarista kattoa, en sitten tiedä miksi? Ehkäpä tottuneet lätkän koheltamista kattomaan, niin sen rinnalla säbä on aika erilaista katottavaa… Mutta eiköhän noi luvut tuolta pikkuhiljaa nouse. Hyvä esimerkki fudis, tasaisen varmasti fanikulttuuri noussut ja nykyään maajoukkue saa pelata yleisölle, eikä katsomolle mikä oli vielä vähän aikaa sitten todellisuus:-)

  14. Mä en ainakaan usko hetkeäkään ilmoitettuja katsojalukuja… jos olis mahdollista, niin vois pyytää nostaamaan käden ylös kaikkien, jotka katsoi taitoluistelua – 160000? Vieläpä, kun puoli suomea myrskyn jäljiltä pimeänä, noh, vähän liioiteltuna. Eipä muuten taida tuo sabämatsinkaan katsojaluku olla lähelläkään oikeaa. En tiedä mistä noita oikein revitään? Millainenhan luku tulis, jos laskettaisiin kaikkien yhtäaikaisten lähetysten lukemat yhteen?