Liiga jatkuu kahdella ottelulla – Erän maaleista rahaa hyväntekeväisyyteen

Miesten Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina Seinäjoella ja Joensuussa kello 17.00 alkaen otteluilla SPV-Erä ja Josba-Oilers. Tapanilan Erän joukkue lupaa maksaa jokaisesta tekemästään osumasta marraskuun liigapeleissä 10 euroa hyväntekeväisyyteen Movemberin kautta.

Muutaman muun salibandyjoukkueen tavoin Tapanilan Erän miesten liigajoukkue on mukana Movember-kampanjassa, jonka tarkoituksena on kerätä varoja ja nostaa tietoisuutta miesten terveysongelmista kuten eturauhassyövästä.

Marraskuussa joukkue pelaa neljä liigaottelua. Erän kampanjaotteluiden rypäs alkaa sunnuntaina vierasottelulla SPV:tä vastaan. Rahaa kerätään maalien kautta myös marraskuun muissa otteluissa Kooveeta, Nokian KrP:tä ja Josbaa vastaan. Nähtäväksi jää, kuinka monta maalia Erä pystyy näitä vastustajia vastaan tekemään.

SPV ja Erä kohtaavat lyhyen ajan sisään jo toisen kerran. SPV oli tv-ottelussa Helsingissä parempi luvuin 8-6.

7 comments

  1. Näin on, kun salibandyllä on vain yksi ”kanava” nin tulee monesti aika yksipuolinen kuva, varsinkin kun toimittajien taustat näkyvät kirjoituksissa.
    Nuori laji tarvitsee monipuolista kommentointia, kilpaileva kanava olisi paikallaan, tai kuten jääkiekossa jatkoajalla on seurakohtaiset sivut ja liiga myös erikseen.

  2. Espoolaiselta jäi huomaamatta, että yhtä suosittaessa kaikki muut ovat paitsiossa, mukaan lukien oma rakas kotipesä.

    Toinen kanava on kovin kallis ylläpitää. Mielestäni tehokkaampaa on toimittaa omia juttuja nykyiseen kanavaan.

    Ja tuskin suoaimistaan tahallaan tekwvät, vaan osaamattomuuttaan ja huomaamattaan, harrastelijoita kun ovat.

    Seurakohtaiset sivut on jo jokaseuralle, joten linkkikokoelma vain kasaan. Miksi tehdä asiaa sen vaikeammaksi?

    Pidetään vaan enemmän ääntä muista joukkuista, niin asia korjaantuu pikkuhiljaa. Hitaimmat eivät ole huomanneet dynastian siirtyneen pohjammaalle…

  3. Aika erikoisia kommentteja yllä.

    Esport Oilers nyt sattuu olemaan aika hajuton, mauton ja muovinen. Ei se ole toimittajien tehtävä luoda siitä seurasta kiinnostavaa, se työ on tehtävä siellä seurassa.

    Oilersin omalta sivulta ei löytynyt muuten nopealla vilkaisulla mitään mainintaa tuosta kampanjasta. Kyseessä lienee siis mailanvalmistajan joku kamppis ja ei kovin paljon tarvitse asioihin perehtyä ymmärtääkseen, että ko. mailanvalmistajalle tuskin tällä sivustolla lahjoitetaan ilmaista näkyvyyttä.

    En myöskään ymmärrä kommenttia ”harrastelijoista” tämän sivuston takana. Itse olen ainakin ymmärtänyt, että toiminnasta ainakin vastaa alan ammattilaiset? Sisällöntuotto saattaa toki olla vähän vielä harrastelupohjalla.

    Mediakriittisyys toki ymmärrettävää, mutta yllä olevat kommentit ovat kyllä, kuten todettua, aika erikoisia.

  4. Harrastelijoilla viittasin juuri sisällön tuottoon. Oletin ettei tällaisella medialla ole varaa palkata journalismia laajasti opiskellut ammattilaista. Toimittajaksi toki voi itseään tituleerata kuka tahansa jutun kirjoittaja.

    Enkä sano tätä pahalla, vaan jutut on useimmiten toimitettu varsin ok ja aviisin on mukava lukea. Toisinaan sitä erehtyy vaatimaan kaikilta uutisista samaa journalistista virheettömyyttä kuin vaikka Ylen uutisilta. Ja sehän on mun ongelma.

    Suosimisesta. Ei savua ilman tulta. Esimerkkinä tulevan kierroksen cup-arvonnat. Uutisen otsikkoon oli poimittu yksi hajuttomimmista matseista, jossa puolivaloilla liigajengi jyrännee II-divariporukan. Näitä pareja taisi olla useita. Huippujengien kohtaaminenkin oli tarjolla. Mutta silti poimittiin oma lemppari otsikkoon.

    Objektiivisuus on ammattilaisilla todella korkealla tasolla ja se nostaa uskottavuutta.

  5. Voi jestas teitä ammattikriitikoita. Eikö sielä ois vielä pihalla joku lehtikasa kääntämättä tai naapuri kyttäämättä. Tästä yhestä ja samasta cup-otsikosta on nyt itketty viikko. Antakaa ny olla ja toisille työrauha! Ihmiset tätäkin sivustoo pyörittää ja mummielestä kohtuuttoman hyvin!