Loviisan Tor hakemaan kauden toista voittoa – kestääkö Indiansin kotitaika?

Indiansin Samu Nikkinen on iskenyt jo kuusi maalia. Kuva: Joni Winsten

Indiansin Samu Nikkinen on iskenyt jo kuusi maalia. Kuva: Joni Winsten
Indiansin Samu Nikkinen on iskenyt jo kuusi maalia. Kuva: Joni Winsten

Miesten Salibandyliigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun Westend Indians isännöi Loviisan Toria Espoossa. Tasaisen keskikastin alareunassa majaileva Indians on ollut lyömätön alkukauden kolmessa kotipelissään.

Viime viikolla kaksi ottelua hävinnyt Indians mielii takaisin pisteiden makuun, ja alkukausi onkin sujunut liiganousijalla muutamasta tappiosta huolimatta varsin positiivisesti. Alkukauden tasoiset suoritukset eivät kuitenkaan riitä enää tietää Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.

– Oilers-pelin tasoisella suorituksella nappasimme alkukaudesta pisteitä, mutta jo silloin tiedettiin, että se taso ei riitä koko kauden ajan. Nyt ollaan siinä pisteessä, että muut ovat vieneet peliä eteenpäin ja meidän täytyy pysyä samassa tahdissa, kommentoi Laurikainen Indiansin kotisivujen haastattelussa.

Loviisan Torin alkukauteen on sisältynyt lukuisia suurinumeroisia tappioita, joista viimeisin SSV:tä vastaan. Valonpilkahduksiakin on nähty, sillä kauden avauspisteet irtosivat Happeeta vastaan ja NST:n kanssa joukkue eteni aina jatkoajalle asti. Silti Tor on sarjataulukossa viimeisenä, tasapisteissä OLS:n kanssa.

– Saivat joukkueen kasaan vasta myöhään Loviisassa, joten on ihan selvää, että heillä kesti hetken päästä peliin kiinni, arvioi Laurikainen.

Indiansin alkukauden parhaisiin maalintekijöihin kuudella täysosumallaan lukeutuva Samu Nikkinen odottaa Heimon palaavan voittokantaan.

– Kova asenne, puolustetaan hyvin ja pidetään pallosta huolta. Siinähän ne tärkeimmät jutut on voiton kannalta. Odotan intensiivistä peliä. Kentällä nähdään kaksi kovaa taistelevaa joukkuetta, ennakoi Nikkinen Indiansin kotisivuilla.

Keskiviikkona 20.11.2013 kello 18:00 Westend Indians – Loviisan Tor