Mosalla katkaistaan tappioputki – Otahallilla koetellaan kotitaikaa

Miesten Salibandyliigassa pelataan keskiviikkona kaksi ottelua, kun Tapanilan Erä isännöi Nokian KrP:ta ja Westend Indians saa vastaansa Kooveen. Sarjataulukossa isännät Erä ja Indians ovat vieraitaan korkeammalla, sillä molemmilla tamperelaisilla on vasta kaksi voittoa alkukaudelta.

Mosahallissa käydään mielenkiintoinen kamppailu, sillä molemmat joukkueet pelaavat pitkässä tappioputkessa, kun Erällä on viisi ja Nokian KrP:lla peräti kuusi tappiota viimeisimmistä otteluista. Tappioputkesta huolimatta Erä on iskenyt sarjassa neljänneksi eniten maaleja ja Tuomas Iiskola on koko sarjan pistepörssissä vakuuttavasti viidentenä tehoin 13+9.

Erän ennakkovideoon tästä.

Espoossa liiganousija Westend Indians on pelannut kauden neljä ensimmäistä kotipeliä sarjan häntäpään joukkueita vastaan, mutta ei ole kompastunut vielä yhteenkään, vaan pelaa puhdasta sarjaa neljän kotivoiton myötä.

Keskiviikkona Otahallille saapuu Koovee, joka on parantanut otteitaan peli peliltä. Vierasjoukkueen nousujohteinen vire on tiedostettu Indiansin leirissä.

– Kaverin kaksi viimeistä peliä nähneenä, voin sanoa, että uskaltavat pelata vieraskaukalossa. Vastaan tulee meidän tavoin nuori joukkue, joka menee koko ajan eteenpäin. Oikeastaan joukkueella on yllättävän vähän pisteitä siihen nähden, miten hyviä pelejä ovat pelanneet, arvioi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen seuran kotisivuilla.

Indiansin otteluennakko, Kooveen otteluennakko

Keskiviikon ottelut:

18:00 Tapanilan Erä – Nokian KrP
18:00 Westend Indians – Koovee