Oilers nipisti vieraspisteen Seinäjoelta – Kohonen sytytti Peliveljet toisessa erässä

Mikko Kohonen oli yksi ottelun hahmoista saldottuaan tehot 3+1. Kuva: Juha Käenmäki

Mikko Kohonen oli yksi ottelun hahmoista saldottuaan tehot 3+1. Kuva: Juha Käenmäki
Mikko Kohonen oli yksi ottelun hahmoista saldottuaan tehot 3+1. Kuva: Juha Käenmäki

Salibandyliigan Seinäjoen Peliveljet ja Esport Oilers kohtasivat sunnuntaina Seinäjoella. Kovatasoinen kamppailu eteni joukkueiden hallitessa peliä vuorottain ja päättyi lopulta pistejakoon lukemin 6-6 (0-3, 3-0, 3-3, 0-0).

Kotijoukkue SPV jatkaa sarjataulukossa toisena 16 pisteellään. Esport Oilers puolestaan vaanii kärkiryhmää neljään pisteen päässä viidentenä.

Ottelun hahmo?
Oilersin maalivahti Tomi Ikonen antoi vahvan tuen joukkueelleen varmoilla torjunnoillaan. 39 koppia takasivat pisteen vierailijoille. Ikonen jäädytti myös viisi rangaistuslaukausta putkeen upottaneen Sami Kosken rankkariyrityksen. SPV:n Mikko Kohonen toi puhtaalla hattutempulla kotijoukkueen tasoihin toisessa erässä ja antoi syötön Janne Hulmin 6-5-johto-osumaan.

Ottelun puheenaihe?
Ottelun erotuomarit olivat välillä helisemässä. Suuria sikamaisuuksia pelaajat eivät esittäneet, mutta saivat sitäkin enemmän purkaa turhautumistaan tuomareiden välillä outoihin ratkaisuihin.

Kommentit:
– Kun me pääsimme enemmän ratsastamaan tuolla pelillä, niin olisi pitänyt saada paremmin palloa haltuun ja herättää kaveria karvaamaan vähän aktiivisemmin. Se olisi aukaissut meille tilaa ja paikkoja enemmän, kommentoi kolmen maalin Mikko Kohonen.
– Kyllä meillä pitäisi rutiinitaso olla vähän korkeammalla. Varsinkin pelien aluissa meillä on ollut pieniä käynnistymisvaikeuksia, Kohonen jatkoi.
– Jos meillä palaa nolla yv-maalia taulussa ja kaverilla on sataprosenttinen ylivoima, niin se ei todellakaan voi olla noin, jos haluamme keväällä pärjätä. Meillä on ykkösketju mennyt uusiksi eli siihen nähden yksi piste on ihan hyvä, totesi Oilers-päävalmentaja Mika Heinonen.

Tilastohuomiot:
SPV: Mikko Kohonen 3+1, Janne Hulmi 2+1
Oilers: Sylvester Raikamo 2+0, Henri Uronen 2+0

Sunnuntain Salibandyliiga-kierroksen muut tulokset:
TPS-OLS 1-4, SSV-Josba 8-2

Linkit:
Juha Käenmäen kuvasetti ottelusta

Teksti: Toni Kivistö, Seinäjoki

5 comments

  1. Kun on maha täynnä niin ei sitä vaan millään jaksa. Kaksi mestaruutta putkeen vaatii sulattelua.

  2. Hyvin sai Oilers maaleja vaikka ykköspyssyt Pajukoski ja Pfitzner olivat poissa.

    Harmi kun en huomannut tuota (maksullista) striimiä, olisi ollut kiva nähdä millaiset painit tuolla isoll molskilla oli.

  3. Loistavasti toimi striimi, laadukas kuva ja selostus vastasi ylen tasoa, ainoastaan Alkio nousee yläpuolelle.
    Jos kaikki seurat hoitaisvat striiminä vastaavasti kun SPV, niin tarvitaanko TV sopimusta?
    Hyvin taisteli öljymiehet!

  4. ei niitä tv-sopimuksia tehdä säbäniilojen takia, vaan lajille hankitaan uusia katsojia ja säbää tuodaan esiin muillekin kuin niille jotka jo fanittavat speveä ja loviisaa…

  5. Loistava streami. Kommentaattori vain oli hanurista. Selostus ensiluokkaista, ja kuvanlaatu todella hyvä. Pyöri hyvin tabletillakin.