Oilersille kova vahvistus sairastuvalta

Kuva: Esport Oilers

Esport Oilersin salibandyjoukkueen kapteeni Oliver Wardi on palaamassa ensi viikonloppuna pelikentille Salibandyliigassa.

Kuva: Esport Oilers
Kuva: Esport Oilers
Säären rasitusmurtumaa pitkään ja hartaasti kuntouttaneen espoolaisjoukkueen johtohahmon on määrä pukea pelipaita yllensä ensimmäistä kertaa tällä kaudella tulevana sunnuntaina. Silloin Oilers kohtaa kuumassa paikalliskamppailussa Westend Indiansin kotihallissaan.

– Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, niin olen mukana Oilersin kokoonpanossa silloin. En tosin ole vielä täydessä pelikunnossa, koska kuntopuolella on vielä kirittävää muihin pelaajiin nähden, kertoo 26-vuotias Wardi.

Hänen jalkavammansa operoitiin elokuun alussa. Sen jälkeen sinnikäs kippari linkkasi ensin kolme viikkoa kepeillä ja jatkoi sitten ahkerasti kuntoutusprosessiaan.

– On todella kivaa päästä taas pelikentille. On ollut yhtä tuskaa katsoa pelejä sivusta loukkaantuneena. Itse kuntoutusprosessikin on ollut melkoisen raskas.

Wardin comeback tapahtuu kutkuttavan jännittävässä pelissä, koska Tapiolan urheiluhallissa pelataan kaikkien aikojen ensimmäinen salibandyn Espoon paikalliskamppailu.

– Itselleni on tärkeintä vain se, että pääsen ylipäätänsä taas takaisin peliin mukaan. Ei vastustajalla siinä mielessä kovin paljon väliä ole. Tietenkin ottelutapahtuma on varmasti hieno, kun paikalliskamppailu nyt ensimmäistä kertaa pelataan. Toivon todella, että mökki on silloin täynnä katsojia.

Wardi kertoo, ettei hän tunne Indiansin pelaajia kovinkaan hyvin. Sunnuntain vastustajaa hän muistaa kuitenkin kohteliaana miehenä kehua.

– Hieno homma, että ”heimo” pääsi vihdoin liigatasolle. He ovat paikkansa siellä ansainneet. Indians on pelannut viime vuodet upeaa salibandyä.