SalBa kaatoi M-Teamin – Hyvönen ja Pihkoluoma illan isäntinä

Miesten Divarissa pelaava Rauman SalBa palasi yhden tappion jälkeen takaisin voittojen tielle sunnuntaina kukistamalla M-Teamin maalein 6-3 (3-0, 0-2, 1-3).

Sarjataulukkoon ottelu ei tuonut muutoksia. M-Team on tilastoissa sijaluvulla seitsemän ja SalBa jatkaa neljänneltä sijalta taisteluaan kohti Divarin sarjakärkeä.

Mihin ottelu ratkesi?
SalBa jyräsi vahvan ensimmäisen erän ansiosta jo 3-0 johtoon, mutta M-Team tykitti pelin tasoihin kolmannen erän alkuun. Ottelun ainoaksi jääneen jäähymerkinnän jälkeen SalBa sai uutta energiaa tapetusta alivoimasta ja iski viimeisillä minuuteilla voittoon vaaditut kolme osumaa.

Ottelu hahmo?
Ottelun hahmo oli takaisin tutulle paikalleen, ykkösketjun laitaan nostettu Tomi Pihkoluoma, joka viimeisteli kaksi osumaa ja alusti yhden. Pihkoluoma iski ottelun kaksi ensimmäistä maalia ja oli viimeistellä ensimmäisen kymmenen minuutin aikana jo hattutemppuun vaadittavan kolmannenkin osuman, mutta tähtäin oli hetkellisesti hukassa. Janne Hyvönen puolestaan avusti raumalaisten voitossa iskemällä tehot 1+2.

Ottelun puheenaihe?
Sen suurempia puheenaiheita ei harvinaisen rehdistä ja puhtaasta ottelusta löytynyt, mutta huomioitavaa on, että kun viime torstain LaSB-ottelussa raumalaiset kirjasivat nimiinsä peräti 62 jäähyminuuttia, jäi ottelun ainoaksi jäähytilastomerkinnäksi Tomi Pihkoluoman istuma kaksiminuuttinen.