Suojalasikeskustelu käy vilkkaana – ”Kannatan silti enemmän pakkoruotsia”

Pääkallo.fi julkaisi tiistaina Steelers-tiedottaja Miika Peltosen Vieraskynä-bloggauksen salibandyn suojalaseista. Peltonen toivoisi painavasti lajiin aktiivisempaa suojalasien käyttöä – jopa käyttöpakkoa.

Peltosen tekstin jälkeen keskustelu on käynyt vilkkaana niin Pääkallo.fi-sivustolla kuin sosiaalisessa mediassa. Pääkallo.fi:n Facebook-sivuilla muun muassa SSV-puolustaja Timo Toivonen kannatti Peltosen ajatusta suojalaseista.

– Viimeksi kun olin pelaamassa ehdin juuri väistää melko napakkaa vetoa sen verran että pallo osui ohimoon. Aina ei ehdi. Lasit mulla on kun pari kertaa on osunut lähelle, mutta toistaiseksi ovat pysyneet kotona. Taidan tänään laittaa ne päähän kun menen taas kohkaamaan, Juha Wikström puolestaan kirjoitti Facebookissa.

– Iso peukku! Ite ”treenasin” lasien käyttöä pelaamalla pari tuntia pleikkaa ne päässä ennen treenejä ja kappas ei ees huomannut noita. Nykyään huomaa jos ei oo päässä ja se häiritsee. Lopullinen päätös alkaa käyttämään oli se ettei enää uskaltanut kyykyssä peittää vetoja, Sipe Mahoney kommentoi samassa Facebookin viestiketjussa.

Facebookia vielä vilkkaampana keskustelu on käynyt Twitterissä. Oheen on kerätty viserryksiä aiheesta.

3 comments

  1. Kannattaiskos kysellä Katriina Saariselta kuulumisia, että miltä tuntuu saada pallo silmään ja kuinka kauan siitä toipuminen kestää…
    Ja myöskin, että haittaako niillä laseilla pelaaminen…

  2. Nyt vaan odotellaan milloin TT palaa kehiin(ilmeisesti joku loukkantuminen kun viime kotimatsissa katsomossa) ja onko lasit päässä;-)

  3. Yksi hyvä haastattelun kohde voisi myös olla Jori Isomäki, jonka näkö ei tainnut edes kokonaan koskaan palata.