Suomen Cupin otteluparit selvillä – SSV kohtaa 2. divarin Pyövelit

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
SSV kohtaa Cupissa Pyövelit, joka on yksi kahdeksasta vielä mukana olevasta 2. divisioonajoukkueesta. Kuva: Mika Hilska

Miesten ja naisten TEHO Sport Suomen Cupin otteluparit arvottiin lauantaina Helsingin Messukeskuksessa. Miehissä edessä ovat neljännesvälierät ja naisissa puolestaan jo puolivälierät.

Miesten Suomen Cupin viidennen kierroksen arvonnan yhteydessä mukaan liittyvät myös Salibandyliigan joukkueet. Helsinkiläinen SSV saa mielenkiintoisen vastustajan Turusta, kun 2. divarissa pelaava Pyövelit matkaa liigan tähtijoukkueen vieraaksi. Ennakkoon kovatasoisin ottelupari on Tampereen Classicin ja Seinäjoen Peliveljien kohtaaminen.

Naisissa mukana on enää kahdeksan joukkuetta, joista ainoastaan Grankulla IFK:ta ja Hämeenlinnan Steelersiä lukuunottamatta kaikki ovat naisten Salibandyliigasta.

Sekä miesten että naisten TEHO Sport Suomen Cupin runkopäivä on sunnuntai 17. marraskuuta.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 5. kierroksen (neljännesvälierät) otteluparit:

Nokian KrP (liiga) – AFCH, Turku (2. div.)
SSV, Helsinki (liiga) – Pyövelit, Turku (2)
Erä Akatemia, Helsinki (2) – LeBa-96, Kontiolahti (2)
RSB-Team, Rovaniemi (2) – SSRA, Oulu (2)
SC Classic, Tampere (liiga) – SPV, Seinäjoki (liiga)
Nousu, Jyväskylä (2) – SBS Kings, Espoo (2)
Happee, Jyväskylä (liiga) – SBS Wirmo, Mynämäki (Divari)
PSS, Porvoo (Divari) – Soittorasia, Tampere (2)

Naisten TEHO Sport Suomen Cupin 4. kierroksen (puolivälierät) otteluparit:

Koovee, Tampere (liiga) – GrIFK, Kauniainen (2. div)
PSS, Porvoo (liiga) – Steelers, Hämeelinna (1.)
SB-Pro, Nurmijärvi (liiga) – M-Team, Helsinki (liiga)
Erä III/Happee* (liiga) – SC Classic, Tampere (liiga)

* 3. kierroksen ottelu Erä III – Happee pelataan lauantaina 9.11.

10 comments

  1. ”Ennakkoon kovatasoisin ottelupari on Tampereen Classicin ja Seinäjoen Peliveljien kohtaaminen.” Aika varovainen ilmaus, kun vastakkain on kuitenkin liigan tämän hetken ykkönen ja kakkonen. Vaikea uskoa, että jostain kakkosdivariotteluparista yllättäen kehkeytyisikin kovatasoisenpi.

  2. Tästä arvontatulosesta viimeistään käy ilmi, ettei Suomen Cupisssa tässä lajissa ole mitään järkeä.
    Etenkin, kun sen voitto ei johda mihinkään.
    Lajin tulisi keksiä jotain täysin uutta kilpailumuotoa Liigan rinnalle, eikä kopioida muita lajeja.

    Ei silti, ainahan Lässikin ja Jari-Pekkojen kohtaamisessa on jotain sähköä.
    Moraalinen loppuottelu jo neljännesvälierissä!

  3. En ymmärrä mistä tuo otsikko on poimittu. Ainut selitys sille on että tämä julkaisu on SSV:n tiedotusporttaali. Saman noston voi tehdä muistakin liiga vastaan 2divari jengi pareista.

    Entä superkova huippuliigajoukkueiden kohtaaminen? Tai sitten pari onnekasta 2divari jengiä, joista toinen pääsee jatkoon? Mutta ei, poimitaan sittenkin omia suosikki otsikkoon. Mielenkiintoinen poiminta todellakin, kuten kirjoitittekin.

    Cup on karu sarja, jossa aina pitää voittaa, vaikka sitten toinen ennakkosuosikki jo viidennellä kierroksella. Se vaatii paitsi tuuria, niin toisenlaista otetta kuin pitkä sarja. Futisliigassa parina vuonna finaalissa on ollut yllättävät joukkueet juuri tästä syystä, ja se lisäsuola on hienoa sarjapelien lisäksi.

    2divarijengejä muuten monta mukana kun muutamasta Divaritiimistä nekin joutui vastakkain osa. Jostain syystä Divarijengejä mukana vähiten koko kisassa.

  4. Hyvällä arpaonnella joku 2divarijengi nähdään välierissä. Tuntuisi aika ällöttömältä. Yksi liigajengi lähtee lauluun tällä kierroksella.

  5. Jaahas Tampereella itketään taas, kun KRP:tä ei mainittu otsikossa. Milloin Pääkallosta on tullut SSV-media, kun aikaisemmin on syytetty Erän suosimisesta. Taitaa olla ihan sama mitä toimitus tekee, niin aina nämä tynnyrissä kasvaneet jaksaa valittaa. Hankkikaa elämä.

  6. Sekoilijan kanssa aivan samaa mieltä! vinkujia tuntuu kyllä riittävän…

  7. 2divari jengi voi tosiaan onnella päästä välieriin. Cupissa merkitystä on vain voitolla, ja siihen ei onni riitä. Joten pulinat pois. Ihan sama tippuuko tällä vai seuraavalla kierroksella jos ei pääse finaaliin tai etenkin voita sitä.

    Miten tuo kotietu menee tällä kierroksella? Viimeksi peli pelattiin käsittääkseni alempana pelaavan kentällä, vt. Karhut-Leba peli. Onko nyt toisinpäin, et matkustamaan tottuneet liigajoukkueet pelaavat kotona?

    Onkohan niiden pelissä montakaan katsojaa? Liiga joukkueen visiittiä divari tai 2divari jengin kentällä saattaisi tuoda reilusti enemmän katsojia.

  8. Miten Erä saa pelata pelinsä 2 viikkoa runkopäivän jälkeen? Yritettiin myös siirtoa, mutta liitto ei suostunut. Molemmat joukkueeet olisivat suostuneet, mutta ilmoitettiin että runkopäivästä pidetään kiinni.

  9. Kotiedusta:
    ”5. kierros, 17.11.2013

    Yksittäiset ottelut, yhteensä 16 joukkuetta, joista viisi kierrokselta aloittavia Salibandyliigan joukkueita. Otteluparit arvotaan. Kotiedun määrittää arpa.

    Kierrokselta aloittavat: SPV, SSV, Classic, Happee ja Nokian KrP”

  10. Kiitos kotietu pykälän kaivamisesta.

    Jännä arpa kun näyttää, että joka kerta kotiedun sai ylemmässä sarjassa pelaava. Näin myös naisissa. Siis yhteensä yhdeksässä parissa, joissa joukkueet tulee eri tasoilta. Arpa suosi ylemmässä sarjassa pelaavaa. No, onhan sellainenkin arpa tietenkin mahdollista.