Suomen pojat murskasivat Tshekin – Aarnio, Lastikka ja Markkola huimassa vireessä

Suomen alle 19-vuotiaat pojat jatkavat voittojen tiellä Sveitsissä pelattavassa EuroFloorball Tour -turnauksessa. Eilisen Sveitsi-voiton jatkoksi Suomen nuoret niputtivat Tshekin 7-1 (4-0, 1-1, 2-0).

Kyyti oli kovaa etenkin alussa. Ensimmäinen erä merkittiin Suomelle 4-0 ja kentällä nähtiin Ville Lastikan ja Antti Aarnion show. Yhdentoista minuutin kohdalla Lastikka viimeisteli jo kolmannen maalinsa ja jokaiseen syöttäjäksi merkittiin Aarnio.

Etenkin ylivoimapeli oli uomissaan. Neljästä tarjoutuneesta mahdollisuudesta Suomen pojat hyödynsivät kolme. Ottelun parhaana palkittu Aarnio keräsi lopulta tehot 1+4, Markus Markkola 2+2 ja Lastikka 3+0.

Huomenna Suomi pelaa EFT-turnauksen voitosta Ruotsia vastaan klo 12 alkavassa ottelussa.

EuroFloorball Tour 1.-3.11.
Schaffhausen, Sveitsi

Alle 19-vuotiaat pojat
2.11. Suomi – Tshekki 7-1 (4-0, 1-1, 2-0)

1. erä: 2.09 Ville Lastikka (Antti Aarnio) 1-0, 7.37 Atte Eronen (Markus Markkola) 2-0, 9.53 Lastikka (Aarnio) 3-0 yv, 11.19 Lastikka (Aarnio) 4-0.
2. erä: 24.18 Markkola 5-0, 27.00 David Simek (Patrik Kieler) 5-1.
3. erä: 45.09 Aarnio (Markkola) 6-1 yv, 47.18 Markkola (Aarnio) 7-1 yv.

Jäähyt: Suomi 2×2 min. Tshekki 4×2 min.
Erotuomarit: Thomas Baumgartner ja Thomas Kläsi, Sveitsi
Suomen parhaana palkittiin Antti Aarnio.