Video: Loviisan Tor–SSV kaikki maalit – Kailialalle toinen hattutemppu putkeen

Loviisan Tor koki lauantaina miesten Salibandyliigassa suurinumeroisen tappion, kun SSV kävi hakemassa 13–2-vierasvoiton. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

SSV onnistui laajalla rintamalla, mutta merkille pantavaa on se, että tehojensa kanssa alkukaudella aavistuksen tuskaillut Miko Kailiala alkaa taas osua puiden väliin. Kailiala teki jo toisessa peräkkäisessä liigapelissä hattutempun.

6 comments

  1. Tor näyttää alusta asti taas antautuneelta. Heti ekassa maalissa kolme ukkoa pallon yläpuolella ja keskustaan kävellään. Näyttää myös melkoiselta maalivahtiongelmalta.

  2. Tor jossain vaiheessa etsi median kautta pelaajia. Onko joku kuullut huhuja menijöistä sinne? Sipoon tähdet? Liigasta joku?

    Tsemppiä Torille!

  3. Loviisan nro 11 Mäki on ainaki ihan suhari tähän sarjaan. Ei pelaa joukkueelle pätkän vertaa. Kiinnostaa vaan se ”kunkkulätty” sinne takatolpalle. Lauantaisessa pelissä näky katsomoon asti pelaajan naamalta vitutus kun ei ketjukaverit ”osaa pelata” (eli hän ei itse saanut pinnoja). Toisen erän 5 minuutin ylivoiman jälkeen (otti -2) ei kiinnostanut pätkän vertaa puolustaa ja alkoi kävellä kentällä kun ei ollut pallossa. Mietin vain jos heittäisi munat samaan koriin ja puolustais kahdella muulla kentällä, tulisikos enemmän pisteitä joukkueen laariin? Yhteen kenttään riittää tasokkaita pelimiehiä tähän sarjaan (Salminen, Niiranen, Horn/Hietala, Venäläinen, Imjack/Kortelainen) mutta siinätapauksessa sais Mäki painua takaisin Porvooseen, koska ei pääkoppa pojalla kestä puolustamista ja joukkueena pelaamista..

    Juu, tsemppiä Torille loppukauteen. Jo pelkän fani kulttuurin puolesta olisi valtava menetys Salibandyliigalle!!