Video: M-Team–SBS Wirmo kaikki maalit – Wirmo rokotti kahdesti tyhjiin

Miesten Divarin sarjanousija SBS Wirmo kävi hakemassa lauantaina Helsingistä maukkaat kaksi pistettä. M-Team kaatui lukemin 6–3. Ottelusta on nyt tarjolla maalikooste.

8 comments

  1. Oliko tämä vahva suoritus sarjanousijalta vai liigapudokkaan vaikerrusta vai molempia? Tasaista vääntöä kaksi erää. Kiitoksia videosta.

  2. Katsomossa olleena voin sanoa, että pallonhallinta oli melko selkeästikin kotijoukkueella ensimmäiset 25-30 minuuttia. Wirmolla ei montaa paikkaa tainnut mahtua siihen,Ensimmäinen erä tiimiltä paljon vahvempaa pallollista peliä. Mutta sitten peli kääntyi pelin puolivälissä hienoisesti vierasjoukkueelle vaarallisempien paikkojen ja paremman viimeistelyn muodossa. Asennettakin oli hieman enemmän varsinkin puolustamisessa ja vetojen peitossa. Ansaitut pisteet Traktoristeille kaikesta huolimatta, maalintekopeli kun on kyseessä ja yleensä se voittaa kumman hetkellinen tahtotila on parempi. Tiimillä kolme tiukkaa tappiota, vaikka joukkue lukeutuu varmasti sarjan taitavimpiin joukkueisiin. Divari on todella tasainen tällä hetkellä, kun pelit menevät ristiin enemmän kuin koskaan. Kaikki on auki kaikille joukkueille edelleen (poislukien ainakin Ilves).

  3. Ja lisäyksenä vielä, että oli laadukasta peliä molemmilta joukkueilta. Hienoja maaleja nähtiin molemmilta ja paikoitellen ainakintarkkaa puolustamista. Wirmolla oli ns. parempi päivä.

  4. Tällä kaudella Wirmon pari vieraspeliä nähneenä voin sanoa, että navettajengin peli ei ole aina mitään kaunista katsottavaa, ihan tulee mieleen koulusähly, mutta silti Wirmon porukka painaa vääjäämättä eteenpäin kuin traktori. Pienistä ei hätkähdetä, vaan junnataan eespäin omalla tyylillä.

    Wirmon kannattajaporukka on vieraspelien piristys, ja jonka soisi yllyttävän muilla paikkakunnilla vastaavaan oman joukkueen kannustamiseen. Turhan monessa säbäpelissä katsomo seuraa peliä kuin tenniskatsomossa parhammillaan. Maaleille annetaan aplodit, mutta muuten ollaan hiiren hiljaa, ettei pelaajien keskittyminen häiriinny. Turun suunnalla vaikuttaisikin yleisesti olevan Suomen parhaat säbäfanit, sillä FBC:llä on oma kannustajajenginsä, TPS:stä ja T.Töyrylästä nyt puhumattakaan.

  5. Mitä tarkoitat koulusählyllä? Kahvakiekkoa, hidastettuna omanpään lähtöjä, roiskimista tai mitä? Tiukkaa puolustusta? Vastahyökkyspeliä?

    Jos pelaavat simppelisti niin se on usein tehokasta. Taitavasti laittoivat paikoista sisään, jos hallinta oli kotijoukkueelle.

    Puhdasta peli ilmeisesti oli kun vain yks jäähy ihan lopussa.

  6. Tuo miesten Divari on kyllä tasainen. Eikä pelkästään hyvä materiaali takaa välitöntä menestystä. Sen sai Blue Fox kokea viikonlopun tuplapeleissä. Lammilta sai sentään pisteen. Ja Steelers ottelu kaatui merkkauspeliin. Ja taisi Enlund päästää muutaman maalin liian heleposti. Alakulmiin vedot ilman maskia. Mutta se on kuitenkin vain urheilua… Näillä mennään.

  7. Pisti silmään se, että ei menny aivan putkeen M-teamin tehoilijan R.Reunamäen peli. Miinuksia miinuksia ja kovaa kiukuttelua koko ajan vähän niin kuin Welhojen #44 tapaan 😀

  8. Divari on tasaisempi ja laadukkaampi kuin koskaan aikaisemmin. Oikeaan suuntaan ollaan todellakin menossa. Vielä pitäisi saada pleijjarit. Eiköhän tule jo ensi kaudelle. Sitten enää puuttuu kunnon tuomarit hehe 🙂