Video: NST-Loviisa kaikki maalit – NST:n tehominuutti, Loviisan nousu ja Töllikön ratkaisu

Lappeenrannan NST ja Loviisan Tor kohtasivat torstai-illan ainokaisessa Salibandyliigan ottelussa. Kotijoukkue NST oli lopulta vieraita askeleen edellä ja voitti ottelun luvuin 9-8 ja.(2-2,2-2,4-4,1-0).

Ottelun kolmas erä tarjoili draamaa koko rahan edestä, kun NST karkasi minuutissa neljän maalin johtoon, jonka Tor kuitenkin kiri kiinni vielä ennen loppuvihellystä. Maajoukkuepuolustaja Risto Töllikön lämäri viuhui verkkoon 36 sekuntia jatkoajan alkamisen jälkeen ja pisteet jäivät lopulta Lappeenrantaan.

15 comments

  1. Vaan on Tölliköllä huima laukaus. Kolme kertaa puolesta kentästä yläkulmaan. Ei ollut näköjään veskarien paras päivä, eikä puolustajienkaan.

  2. Loviisaa vastaan näyttävät porukat lähtevän takki auki… miksi ei ollut Monthan maalissa???? Ois pari maalia vähemmän päästänyt.

  3. Kyseessä ehdottomasti keskitasoa paremmista maalikoosteista mitä NST tekee (niin miesten kuin naisten puolella), mutta noita hidastuksien pituuksia voisi kyllä rajoittaa. Hirveän puuduttavaa katsottavaa sekä kuunneltavaa.

  4. Kiitos Dii palautteesta. Itsekin jäin miettimään, että hidastukset on liian pitkiä. Iltamyöhään kiireessä en jaksanut alkaa enää säätämään.

    t. Videoija

  5. Samoilla linjoilla Diin kanssa. Kuvauksen puolesta hienoa jälkeä, mutta noi hidastukset (jota videon kestosta on nyt itseasiassa jo suurin osa) vois leikata todella lyhyeksi tai jopa poistaa kokonaan.

    Meinaa, joku lämäri puolestakentästä sisään tai perussimppelit tilanteet, ei niissä hirveästi hidastuksella lisäarvoa saada, kun kuvakulma pysyy kuitenkin samana. Sekin kannattaa huomioida, että näitä filkkoja kuitenkin katsellaan omilla päätelaitteilla, joilla voi halutessaan omatoimisestikin kelailla tilanteita uudestaan ja uudestaan.

    Mutta NST:lle silti matskusta iso peukku, ja siitä että täällä joku ilmeisesti käy palautetta lukemassa, vielä isompi.

  6. Ja musiikista eri mieltä, ei näiden mitään musavideoita tarvitse olla. Pelin ja katsomon äänet ihan jees kuulla nekin.

    Toki jos niitä hidastuksia on pakko olla, niin vaikka sit niiden ajaksi jotain musiikkia, ainakin mieluummin kuin sitä hidastettuna kuuluvaa retardi-ölinää 😀

  7. Voisi olla ihan kiva laittaa jykevät musat taustalle, mutta sen estää tekijänoikeudet. Jotain omaa viheltelyä saisi laittaa veloituksetta.

  8. Ei ollu kyllä veskojen päivä, videon perusteella näytti joka ikinen veto uppoavan..

  9. Kastaja justjoo.maalikoostettahan katsot!oli kyllä puolustukset molemmilla niin kuutamolla että nyt järki kouraan.pirun helppo se on aina tolppien väliä arvostella.onnistumisista kun ei erikseen videoita tehdä..

  10. Helppo se on torjuakin jos jengi hoitaa homman niin ettei tuu kun vetoja napaan. Kyllä molarin pitäis silti pystyä tällä tasolla muuhunkin. Etukulma vuotaa ja poikkareihin tarjotaan aitajuoksija-asennossa persettä maahan ja muutenkin istuskellaan kun kaveri kävelee maalille. Aika monta maalia menee veskareidenkin piikkiin, vaikka on puolustuksetkin sekasin tietty… Mutta kyllä voi molaritkin vähän kattella koosteesta mitä tehdä toisin.