Wirmo taisteli vierasvoiton Helsingissä – näin pelattiin Divarissa lauantaina

Divarissa pelaava Mynämäkeläinen SBS Wirmo nappasi lauantaina mukaansa kaksi pistettä voitettuaan M-Teamin lukemin 3–6. Voiton myötä Wirmo nousee sarjataulukossa helsinkiläisten ohi yhdeksään pisteeseen.

Ottelu ratkesi Wirmon eduksi kolmannessa erässä. Pelikellon näyttäessä aikaa 47.51 vierasjoukkueen Joni Peltola vei Wirmon 2–3-johtoon. Voittomaali syntyi kolme minuuttia myöhemmin Antti Vuorisen kasvatettua johdon Matti Alivuotilan esityöstä 2–4:ään.

Kuluvana viikonloppuna pelataan EuroFloorball Tour -turnauksia, jonka vuoksi sekä miesten että naisten Salibandyliiga ovat maajoukkuetauolla. Miesten Divarin lopputulokset ovat kuitenkin luettavissa alla.