ÅIF vaivoin Ilvestä parempi – katso lauantain kaikki salibandytulokset

Arkistokuva: Jarmo Jokila

Arkistokuva: Jarmo Jokila
Arkistokuva: Jarmo Jokila

Naisten liiga on MM-tauolla, mutta Salibandyliigassa ja Divarissa pelataan normaalisti. Kahden miesten liigakamppailun lisäksi Divarissa väännetään neljä ottelua.

Päivän ensimmäisessä päättyneessä kamppailussa kaikki ottelunsa Divarissa toistaiseksi hävinnyt Ilves laittoi sipoolaisen ÅIF:n todella ahtaalle, mutta ÅIF oli niukasti parempi lukemin 5-7. Blue Fox puolestaan palasi voittokantaan kotonaan, kun FBC Turku taipui Uusikaarlepyyssä 8-3.

Alla kaikki pääsarjojen illan kamppailut. Tulokset päivittyvät pelien päätyttyä, ja Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Miesten Salibandyliiga:
Oilers-Nokian KrP 9-4
Koovee-NST 6-4

Divari:
Ilves-ÅIF 5-7
Blue Fox-FBC Turku 8-3
LaSB-SB Welhot 9-11
SBS Wirmo-Blackbirds 2-4

6 comments

  1. Kooveen peliä pelattu eka erä puoliväliin klo 18.20, eikä liigan sivuilla vielä mitään. Kiitos vaan!

  2. Kuten jo aiemmin kirjoitin, niin Ilveksen käyrä sojottaa ylöspäin joulutauon jälkeen. Koljosen punomat opit alkavat selvästi purra jo nyt ennen joulutaukoa. Ilveksen voitto jo tänään oli ihan viiksen karvan päässä. Kevätkaudella Ilvesleirissä ei juurikaan tappion tunnetusti karvasta kalkkia maistella. Päinvastoin, pistetili tulee karttumaan vähintään sarjassasäilymisen verran. Juna on nyt nostettu raiteille ja se puskee väjäämättä eteenpäin mistään esteistä välittämättä.

  3. Jaa, kuulin taas huhua että Koljosen pestin perään oltais jo kyselty. Tuskin näkee kevättä.

  4. Messias tahi ei niin potkuja ei saa. Ilmainen ja pyyteetön, mikä sopii seuran tämän hetken tyyliin. Vaan odottakaapa kun yksi noista liigajengeistä tippuu. Sitten lyö Ipa ison pyörän pyörimään.

  5. Divarin tämän hetken huonoimmat jengit ovat Ilves, ÅIF ja FBC Turku, ja tässä järjestyksessä lueteltuna. Pelien lopputulosten päätyttyä sopivasti ristiin sarjataulukko on hämmästyttävän tasainen eikä tee vielä oikeutta kaikille joukkueille. Toinen sarjakierros tulee erottelemaan jyvät akanoista.

    Ilveksellä ei vaan pelaajamateriaalin laadukkuus ja leveys riitä, vaikka Koljonen onkin parhaimmillaan nuoren nousevien kykyjen valmentajana ja laittaa itsensä sielulla ja sydämellä peliin. Kevätkauden kirikään ei riitä pelastaman putoamiselta ja perinteikäs seura lähtee ensi kaudeksi hakemaan vauhtia kakkosdivarista, mutta palaa tulevaisuudessa takaisin pääsarjoihin. Tampereen alueelle sopisi kaksi liigajoukkuetta ja kaksi divariin, mutta ei neljää liigaan kuten viime kaudella.

    ÅIF:n tämä kausi on ollut alavireinen. Sipoon valittua olemattoman tiedottamisen linjan, sieltä kantautuvat huhut kertovat seuran tai paremminkin divarijoukkueen apeasta tilasta. Kesäharjoittelu jäi olemattomaksi, muutama tehopelaaja lähti kauden kynnyksellä pois ja joukkueen yhtenäisyys on koetuksella, kun pelaajat kulkevat ottelumatkat omilla kyydeillä. Onkohan Sipoossa jo harkittu luovuttamista, kun nettisivujakaan ei enää päivitetä?

    FBC Turku tavoittelee Turun seudun kakkosjoukkueen asemaa ja päiväunissaan jopa TPS:n haastamista, mutta iloisen karnevaalijoukkueen vetovoima ei ole riittävä saadakseen sellaisen joukkueen jalkeille, joka vakiinnuttaisi paikkansa divarissa. Wirmossa on nyt enemmän imua ja pelaajaliikenne Turusta käy sinne. Turun alueen aladivarijoukkueet houkuttavat niitä entisiä TPS-pelaajia, jotka eivät halua sitoutua nykydivaritason vaatimaan harjoitteluun. FCB:lle on jatkossakin luvassa hissiliikettä divarin ja kakkosen välillä.