Divarissa huikea trilleri: tasoitus kaksi sekuntia ennen loppua – katso lauantain salibandytulokset

Janne Karvonen siirtyi Blue Foxista SB Vaasaan kesäkuussa. Arkistokuva: Glenn Hägg / Blue Fox

Janne Karvonen toi Blue Foxin tasoihin M-Teamiä vastaan ajassa 59.58. Arkistokuva: Glenn Hägg / Blue Fox
Janne Karvonen toi Blue Foxin tasoihin M-Teamiä vastaan ajassa 59.58. Arkistokuva: Glenn Hägg / Blue Fox

Miesten Divarin lauantaikierroksella nähtiin jännittävä huipennus ottelussa M-Team–Blue Fox. Uusikaarlepyyläiset vierailijat iskivät 6–6-tasoituksen, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain kaksi sekuntia. Jatkoaika oli maaliton, ja näin ollen joukkueet päätyivät pistejakoon.

M-Team nousi kahden maalin tappioasemasta 6–5-johtoon viimeisen kymmenminuuttisen aikana. Blue Fox taisteli itsensä kuitenkin väkisin rinnalle.

Myös Sipoossa saatiin odottaa ratkaisua aivan viime hetkille. Ottelu ÅIF–LaSB kulki 5–5-tilanteessa aina jatkoajalle asti. Voitto-osuma syntyi kotijoukkueen Jesse Tolvasen lavasta pelikellon näyttäessä aikaa 64.56. ÅIF nousi voiton myötä 17 pisteeseen.

Naisten Salibandyliiga jatkui MM-kisatauon jälkeen viiden ottelun voimin. Kärkikahinoissa taisteleva OLS palasi kaukaloon ottamalla selvän vierasvoiton Jyväskylän Happeesta lukemin 1–6.

Kaikki illan otteluiden tulokset ovat katsottavissa alla.

Miesten Salibandyliigan tulokset:
SPV–OLS 9–3
Happee–Koovee 8–5

Miesten Divarin tulokset:
M-Team–Blue Fox 6–6
PSS–SB Vaasa 9–4
ÅIF–LaSB 6–5 ja.

Naisten Salibandyliigan tulokset:
Happee–OLS 1–6
Tapanilan Erä–SB-Pro 2–11
Classic–Papas 14–3
M-Team–Sheriffs 3–2 ja.
TPS–Koovee 2–8

15 comments

  1. Tikka kuitenkin pelasi heti yv: n alusta lähtien että heitti normi hamefilmin ja huivi päähän ja kentälle takasin.

  2. Omissa kirjoissa kun huitasee mailalla päähän niin vitosen siitä ansaitsee. Kyllä pelaajalla pitää aina olla vastuu omasta mailastaan.

  3. Sipoolle tänään viime hetken jatkoaikavoitto divarin toiseksi viimeisestä joukkueesta. Viikko sitten niukka työvoitto pisteautomaatti Ilveksestä.

    Lasb pelin ratkaisumaalin tehnyt voimahyökkääjä Tolvanen sanoi sipoolaisille ottelun jälkeen ”tack och adjö” ja pakkasi pelikassinsa viimeisen kerran Åif-pukukopissa.

    Mihin Sipoossa ollaan nyt menossa, täh?

  4. Lateksi, hengitä välillä. Ymmärrän että katot tilannetta KooVeen lasien läpi mutta ei kai tuomari katso pelikellosta rangaistuksen kovuutta.

  5. Pyysingiltä tuli kesken kauden pääsarjatasolla ns. kilometrit täyteen. Yleensä tällaiset päätökset syntyvät kausien välillä, mutta nyt tuli mitta täyteen. Siirtyy höntsäilemään harrastesarjoihin, joissa pelaaminen on paineettomampaa, eikä tarvitse sitoutua säännönmukaiseen harjoitteluun ja viettää niin paljon aikaa säbän parissa.

    Tolvasen seuraava osoite ei ole vielä tiedossa, mutta on joka tapauksessa iso menetys sipoolaisille, jotka olisivat kipeämmin tarvinneet vahvistuksia, kuin menetyksiä joukkueen parhaimmasta päästä. Tilalle nostettavat omat junnut eivät vielä pitkään aikaan ole samalla tasolla pelaajina.

    Onkohan Tolvanen päättänyt jättävänsä uppoavan laivan, kun ÅIF:n toiminta seurana on nykyään mitä on. Panostukset miesten joukkueeseen tulevat vasta naisten ja junnujen jälkeen. Seurassa ei pystytty hyödyntämään viime kauden loistavaa menestystä varainhankinnassa, vaan Edustusjoukkue matkustaa vieraspeleihin omilla autoilla ja junnut kyyditään bussilla. Tolvasen seuraava osoite voisi olla vaikkapa Raasepori, jonne kolme pelaajaa Åiffista yllättäen siirtyi juuri tämän kauden alla ja Raaseporin värväreitä on nähty joukkueen peleissä.

  6. Pyysing ei koskaan ole innostunut ahkerasta harjoittelusta. NST:n A:ssa aikoinaan kova peluri ja olisi päässyt NST:n liigajoukkueeseen, mutta ympärivuotinen treeni ei kiinnostanu. Pelaili Barbaareissa divaria vähällä treenillä ja kovilla tehoilla ja lähti sitten Uudellemaalle.