Erä katkaisi Classicin hurjan voittoputken – katso lauantain kaikki salibandytulokset

Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan lauantaikierroksella Tapanilan Erä kukisti liigaa johtavan Tampereen Classicin 10–7. Samalla katkesi Classicin peräti yksitoista peräkkäistä ottelua kestänyt voittokulku.

Seinäjoella nähtiin todellinen maali-iloittelu, kun SPV voitti tapahtumarikkaassa ottelussa Indiansin lukemin 11–10. Vierailijat johtivat kamppailua vielä pitkälle kolmanteen erään, mutta lopun hurja viisi minuuttinen käänsi ottelun lopulta SPV:n hyväksi. Voittomaalista vastasi ajassa 54.01 Erik Härkönen.

Pääkallo.fi kertoo illan aikana otteluista lisää. Oheen kerättynä kaikki lauantain salibandytulokset pääsarjoista.

Miesten Salibandyliiga:
SPV–Indians 11–10
Erä–Classic 10–7
Oilers–OLS 10–1
NST–TPS 6–7 ja.

Divari:
SalBa–SB Vaasa 6–5
SBS Wirmo–ÅIF 4–3

22 comments

  1. Siitä se pandaryhmän uusi putki lähti! Rantala ei kevättä Tampereella nää!

  2. Eijjkun senverran vaan että..perjantainakin pelattiin..Tais Pääkallo olla Tampereella mutta,mitäsitä kaikenmaailman rupusakeista kirjottelemaa..Loviisa muuten VOITTI !!

  3. Ekassa erässä avuton tuomaripari puhalsi pikkukontakteista Classicille 2 kertaa 5 min.
    Kaikenlaista pillipiiparia sitä on.
    Jaripekat ja Almat on Koponen kouluttanut melkoisiksi kaatuilijoiksi.

  4. Mitäs minä sanoin! Uutta putkea päälle vaan ku edellinen päätty. Ja tuomareiden huonous näköjään taas SPV:n vika? Säälittävää muuten että Classicin twitteristi lopetti kesken kaiken seurannan ku ”ei ollu enää motia”. Passo kouluttanu familynsä myös aika hyvin.

  5. Näille katkerille ”Jaripekat” viesteille saa jälleen kerran nauraa täällä. Kiitos.

  6. ja nähtävästi Kiviranta ei loppupelissä pelannutkaan Savolaisen ”pikkukontaktin” jälkeen? Voisiko joku paikallaolija valaista lisää?

  7. Moniko täällä huutelevista oli paikalla?

    Savolaisen vitonen täysin oikeutettu, taisi Kivirannalla silmäkulma ainakin aueta.

    Jääskeläisen vitonen siinä ja siinä, kiistanalaisen siitä tekee se, että tilannetta edeltänyt SPV:n rike, josta Jääskeläinen ilmeisesti hermostui jäi tuomareilta viheltämättä.

    Mäkipään 2+10 ansaittu, mutta jäi tuomareilta taas huomaamatta kun herra taklattiin laidan yli.

  8. kiitos TL.

    tuosta raportista päätellen Jääskeläiseltä siis kostojäähy. Tilannetta näkemättä, ei tuolla tasolla saisi kasetti pettää niin pahasti, että lähtee fyysisesti kostamaan. Tuota turhautumista kun on ennenkin nähty juurikin Klassikin toimesta. Näkeehän sen kevään tuloksissakin…

  9. Clasu Clasu. Jäähypenkiltä ei voittoa saa. Noinko nopeasti pelurien kasetit sulaa? Joukkueelle pelaamisen heikko taso jälleen kerran esteenä kunnon menestykselle. Olisko asenne- vai pelaajamuutosten aika?

  10. Vaikka classicciin kuulun nii kaikki kunnia spvlle voitosta… mutta mahdollisten paikalla olijoiden on pakko myöntää että tuomari kaksikko marttinen heikkilä oli kuutamolla kaksi ekaa erää ja tilabne muuttui kolmanteen erään .. huomasin nimittäin että paikalla ollut erotuomari valvoja kävi jutustelemassa tuomareiden kanssa…

  11. Perhearvoja vai perheväkivaltaa? Passolla on ny selityksen paikka.
    Puheet familystä on yhtä tyhjän kanssa. Seuran asenne ja pelaajien käytös muistuttaa kiakkovieraitten hulinointia.

    Tämä perhe ei enää tule Classicin matsiin vaikka liput saataisiin ilmaiseksi.

  12. Kuinkahan vakavan vamman tämä Savolainen ehtii jollekin aiheuttaa ennenkuin surullisen ’peliuransa’ lopettaa. Välillä oli jo viitteitä että lääkkeet on muistettu ottaa mutta…

  13. Kai liiton/liigan kurinpito lopultakin antaa pelikieltoja, joita ei saman tien kumota? Eikös kurinpidon tärkein tehtävä ole taata pelaajien turvallisuus, kun seura itse ei siihen kykene?

  14. Ihanaa,kun kaikki Classicin vihaajat ovat aktivoituneet jälleen!<3 Onnea teille,tervetuloa takaisin!Täällä onkin ollut ihmeen hiljaista!:)Eipä ole ollut oikein nillitettävää anonyymeillä,niin johan ollaan hekumoissaan,kun tappioita tuli peräti kaksi ja muutakin anonyymien herkkua vielä päälle,ai että!Kuinka monta "Classic sulaa keväällä"kommenttia tähän tulee?Ai niin,mutta niitähän on jo tullut!:)Vihaajat vihaa!Nauttikaa nyt kun vielä hetken voitte!<3 Kivirannan juttu toki ikävä,pikaista paranemista!

  15. Eli Lopo tässä yrittää sanoa, että ihanaa, kun muu Suomi on aktivoitunut jälleen.

    Eikö tapana ole, että täällä keskustellaan päivän ilmiöistä? Tällä hetkellä ilmiö on se jokavuotinen Classicin sulaminen. Ottaako koville?

  16. Classicin sulamisessa ja SPVn heikoissa peleissä on yksi huono puoli. Pasilassa tehdään duunia kaikessa hiljaisuudessa poissa parrasvaloista. Ja omaa mediahiljaisuuttaan viettävät muutoinkin…

  17. Taidat ottaa salibandyn aika vakavasti, kun luulet jonkun vihaavan Classicia. Sehän on vaan pieni urheiluseura Tampereelta, tuskin sitä kukaan ”vihaa”. Sinun kannattaa puhua tuosta harhasta terapiassa ennen kuin se alkaa haitata elämääsi enemmälti. Peace.

  18. Mika”sika”Savolainen pelaa aivan samalla tyylillä kuin isänsä aikanaan jääkiekossa!Isänsä pelasi sikaa HPK:saa aikanaan,eli ei ole pojasta polvi parantunut!!Saman tyyliseen pelaamiseen pystyy kuka vain,mutta kun tuon tyylinen pelaaminen ei kuulu salibandyyn!Onneksi Savolainen ratkaisi pelin heti alussa SPV:lle,joka sai hengen päälle!Eikä tuota jäykkää enää maajoukkueeseen täyte mieheksi!!