Happee kaatoi NST:n tehokkaan neliminuuttisen turvin – katso lauantain salibandytulokset

Kuva: Jari Turunen

Joulun välipäivien Salibandyliigan kierros jatkui lauantaina neljän ottelun voimin. Kierroksen mielenkiintoisin kamppailu käytiin viime kauden finalistien SPV:n ja SSV:n välillä.

Salibandyliigan kolmantena majaileva Happee isännöi NST:tä lauantai-iltapäivän varhaisimmassa kamppailussa. Vierasjoukkue johti ottelua 2-3 kolmanteen erään siirryttäessä, mutta Happee iski viimeisen erän puolivälissä neljä maalia neljään minuuttiin ja pisteet jäivät lopulta Jyväskylään luvuin 7-4(1-2,1-1,5-1).

Kotijoukkueen tehomiehinä heiluivat hattutempun iskenyt Veli-Matti Hynynen, tehot 2+1 iskenyt Jami Manninen sekä kaksi maalia syöttäneet puolustajat Otto Tikka ja Eemil Ukkonen. Vieraiden Jarkko Nurmela osui kahdesti ja syötti yhden osuman.

Alla miesten Salibandyliigan tulokset.

Miesten Salibandyliiga:
Happee-NST 7-4
Loviisan T-or-TPS 4-3
SPV-SSV 8-9
Josba-Indians 7-4

1. Josba huikeessa vedossa taas, mitallijuna kulkee taas raiteillaan, nyt kevääksi pari täsmä hankintaa sveitsistä rosteriin, niin hyvä tulee, ja pitkälle mennään. Teema vois olla paluu jäähalleihin.