Jarkko Rantala jatkosopimukseen Classicin kanssa

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska
Kuva: Mika Hilska

Jarkko Rantala valmentaa Classicin miesten Salibandyliiga-joukkuetta myös kaudella 2014-2015. Tuleva kausi tulee olemaan Rantalan kolmas joukkueen peräsimessä.

Ensimmäisellä kaudella Rantala valmensi Classicin pronssille, tällä kaudella Classic johtaa runkosarjaa joulutauolle siirryttäessä. Muuta valmennustiimiä kootaan parhaillaan. 

Classicin miesten joukkueen manageri ja seuran toiminnanjohtaja Pasi Peltola on tyytyväinen sopimukseen. 

– Loistava juttu, että Jarkon kanssa päästiin sopimukseen kolmannesta kaudesta. Rantala on Classic-kulttuuriin sopiva valmentaja ja huippujohtaja. Lisäksi hänellä on taito kehittää huippuyksilöitä.

Rantala kehuu seuran tiedotteessa, että Classic Family on osoittautunut enemmäksi kuin markkinapuheeksi, jolta se ensi kuulemalta vaikutti.

– Kyllä Family-ajattelu näkyy myös pelaajapuolella. Tiedän aika tarkalleen, missä mennään A-pojista C-poikiin. Pienempiin ei aika tahdo riittää. Meillä on tosi hyvä yhteistyö Akatemian kanssa ja juniorivalmennuksessa muutenkin. Lisäksi pelaajien käytös ja ottelutapahtumat ovat kirkkaita merkkejä Family-ajattelusta.

Jarkko Rantala Vänttinen

Rantala näkee sopimuksen luontevana jatkona hyvin toimineelle yhteistyölle.

– Sopimuksen tekoon vaikutti oma halu pitää yllä jatkuvuutta ja olla mielekkäässä työympäristössä. Meillä on pelaajien kanssa hyvä yhteistyö ja yhteinen tahtotila sen suhteen, mitä ollaan tekemässä. Tässä on sekä kokeneita pelaajia, että nuoria pelaajia, joita saa auttaa liigakartalle. Ei tämä ole yhden valmentajan show, vaan yhdessä tekemistä.

Miesten liigajoukkue on seuraavan kerran kotiareenalla 27.12. klo 18 joululoman klassikossa Classic–Koovee

8 comments

  1. Hyvä uutinen familylle, vaikka täällä pikkupojat on muuta väittäneet hyvä valmentaja! tai ainakin finaalissa nähdään pasilassa:-)

  2. Mitenkäs muu valmennustiimi? Kuka pitää huolen joukkueen kondiksesta, jos keke menee armeijan joukkojen kanssa hesaan…

  3. Koljonen vapautettiin luotettavien tietojeni mukaan tehtävistään Ilveksessä. Siirtynee todennäköisesti Classiciin fysiikkavalmentajaksi.

  4. Viimeaikaisten näyttöjen valossa en olisi tehnyt sopimusta Rantalan kanssa. Viisi viimeistä ottelua ja niissä kolme tappiota. Olisi ollut järkevämpää katsoa vähän pidemmälle kautta.

  5. erällä tekee tiukkaa päästä ees plejareihin, mutta ei siinnä mitään jos he sinne pääsevät niin kyll oon katsomossa, kun pelit on muualla kuin mosalla;-)(sinne kun ei mahu ees junnujen finaaleita kattomaan kaikki halukkaat)