Koovee yllätti Classicin paikallispelissä – hirmuvireinen Salin paukutti tehot 5+2

Arkistokuva: Anssi Koskinen

Arkistokuva: Anssi Koskinen
Arkistokuva: Anssi Koskinen

Joulun välipäivien salibandykierros polkaistiin käyntiin Tampereella, jossa sarjajohtaja Classic isännöi putoamisviivan tuntumassa keikkuvaa paikallisvastus Kooveeta. Koovee järjesti lopulta melkoisen jymypaukun kaatamalla kotijoukkueen lukemin 8-13(4-4,3-4,1-5).

Kooveen voiton takuumiehinä häärivät 5+2-tehopisteet iskenyt Eemeli Salin ja neljä maalia syöttänyt Antti Naskali. Näiden lisäksi Samuli Salomaa ja Lassi Ylisiurunen tekivät hattutempun mieheen ja Mikko Immonen taiteili ylivoimalla 1+3. Classicin Lassi Vänttinen ja Mikko Leikkanen onnistuivat tehoin 2+1.

Koovee voitti Classicin edellisen kerran tammikuussa 2011.

24 comments

  1. Iso voitto KV:lta, pudotuspelipaikka tavoitettavissa ja karsintaviiva loittonee. Naapurissa voi käydä vielä kylmät.

  2. Ihan mielenkiintoinen peli, mutta erittäin vähäinen yleisömäärä pisti silmään. Ilmoitetussa katsojamäärässä raskaasti liioittelua. Paikalla taisi olla 400-450 katsojaa. Tunnelma oli lievästi sanottuna apaattinen.

  3. Käsittämätöntä minne on kadonnut Klässikissa esim. Paul Kotilainen , viime kauden Koovee. Pelillisesti huono siirto miehen kannalta. Samoin Peter oli Happeessa räiskyvämpi , vaarallisempi.

  4. Nyman on käytännössä lopettanut pelihommat työ- ja siviilikiireiden vuoksi. Asiasta kerrottiin Aamulehdessä jokin aika sitten.

  5. Kyllähän Kotilainen on vaan ollut hyvä. Ei oo kadonnut minnekään. Kukaan ei onnistu joka matsissa. Ja miten Basso tappioon liittyy? Pelaajat näitä pelejä ratkoo, ei managerit.

  6. Hyvä et ollaan nyt unessa, jos keväällä sitten kulkis. Ja Koovee leirin kannattaa olla vielä hissukseen, pitkä on matka.

  7. Jotenkin näytti tänään katsomoon siltä että Classicin pelaajat ovat ottaneet massaa päälleen eikä jalka oikein kulkenut. Kooveen ja ennenkaikkea Salinin fyysinen hyökkäyspeli puudutti Savosten, Lammisten ja kumppaneiden liikkeen täysin. Näitä voi katsoa varmistukseksi vaikka videokoosteesta. Niitä on sielä tukku.
    Classicista on hyvää vauhtia tulossa pelimiesten hautausmaa. Mihin hävisi P. Kotilainen, missä on Nyman, Luukko…

  8. Saliinista sen verran, että siinä pelaajatyyppi, josta vois tulla vaikka mitä. Oon nähnyt hepun pelejä pari vuotta ja siinä on potentiaalia.

  9. pelimiesten hautausmaa…ja höpö höpö. Yksittäinen peli. Kunnia toki kv:lle..hieno voitto.

  10. On se käsittämätöntä, että Koovee heiluu pari peliä vähemmän pelanneena jo 4 paunaa Nokian KrP:n edellä. Kooveen piti olla Tampereen alueen huonoin joukkue täydellä varmuudella ja sitä se paperilla kieltämättä onkin. Classic ja KrP veivät joukkueen viime kauden ykkösnimet (Kotilainen ja Lehtinen). Kooveessa on siis onnistuttu, Classic vetää aika ootetusti kärjen vauhdissa ja Nokialaiset kyntää pahasti alakanttiin.

  11. On kyllä jännä nähdä miten Nokian tarina jatkuu tämän kauden jälkeen. Luukkonen osoittautunut mainettaan pienemmäksi mieheksi. Pelaajilla ei ole oikein mitään mille pelata ja kyselyitä pois on alkanut kuulua. Toivottavasti loppukausi menee paremmin, siellä on hyviä poikia kuitenkin.

  12. Nimimerkki Katsojan kanssa samaa mieltä siitä, että Cee vaikutti vähän aneemiselta eilen. Puolustus aukesi aika helposti, joten Nupi oli aika yksin maalillaan. Kooveen viimeistelykin oli kyllä hyvää ja Ceen hyökkäyksestä saatiin paras terä pois. Vaikka numerot oli mitä oli, niin puolustus viime kädessä ratkaisi. Koovee sai sen kasaan paremmin, etenkin kolmannessa.

    Ei tästä kannata sen enempää johtopäätöksiä tehdä. Kooveen haaste on varmasti nollata tämä voitto, vaikka suunta on ollut hyvä, niin takki kannattaa pitää visusti kiinni. Ceellä omat haasteensa alkukauden vireen takaisinsaamisessa…

  13. Tehdäänkö maaleista keskimäärin suurin osa vastahyökkäyksistä, vai hyökkäyksistä?

  14. Nyt KV:n pojat tarkkana,Pasi-setä saattaa soittaa.Tule meille,meillä saat mahdollisuuden voittaa.

  15. Taisi olla Rantalalla masu täynnä jatkosopimusta ja C:n pelaajilla joulukinkkua…no, tosiaan vain yksi peli muiden joukossa. Silti, aika yllättävä tulos.

  16. Mun mielestä tää kertoo enemmän siitä, että liigan tasoerot on kaventuneet eikä kärkijengit voi enää lähteä mitään jengiä vastaan takki auki!

    Peteristä sen verran, että nyt ei enää ole ns. ilmaista tilaa kentällä, kaikki tietää kaverin taidot ja sitä myöden osaavat pelata paremmin vastaan. Kova tulevaisuuden pelimieshän toi kaveri on, vielä kun treenaa lisää ja parantaa heikkouksiaan niin hyvä tulee.

  17. Jos Nokialta otetaan pelaajistosta pois 2-4 kärkinimeä, niin onhan se heikko nippu. Luultavasti sarjan huonoin paperilla sen jälkeen. Nokia on pelannut itsensä ykkössuosikiksi tippumaan suoraan. Aikamoinen epäonnistuminen myös joukkueen koko taustaryhmältä kun menestystä arvioidaan urheilullisesti. Hälytyskellojen olisi pitänyt soida voimakkaasti jo joukkuetta kasatessa kun katsotaan materiaalia tietyillä pelipaikoilla.