Kuvat: naissalibandyjoukkueelta kuuma kalenteri

Kuva: Jere Satamo, Rabbit Photography

Kuva: Jere Satamo, Rabbit Photography
Kuva: Jere Satamo, Rabbit Photography

Naisten 2.divisioonaa länsirannikon lohkossa pelaava mynämäkeläinen, SBS Wirmo julkaisee seinäkalenterin vuodelle 2014. Kalenterin pääosaa esittävät SBS Wirmon naispelaajat, jotka päättivät jättää suosiolla suurimman osan vaatteista pukukoppiin.

– Idea kalenterin tekemisestä syntyi viime keväänä. Aluksi se oli vain vitsi, jonka joku heitti alkulenkillä. Tämän kauden alussa aloimme kuitenkin miettimään uusia tapoja kattaa kauden kuluja, niin kalenteri-idea nostettiin uudelleen esille, kertoo joukkueen kapteeni, Jenna Kesälä.

Kesälän mukaan kalenterista haluttiin tehdä alun alkaen mahdollisimman myyvä. Tylsät pelitilanne-kuvat jätettiin suosiolla pois ja kalenterista tehtiin hyvällä maulla rohkea.

Kuva: Jere Satamo, Rabbit Photography
Kuva: Jere Satamo, Rabbit Photography

– Aluksi moniakin epäilytti kalenterin teko vähissä vaatteissa. Kuvauspäivänä mieli kuitenkin muuttui, kun näimme kuinka hienoja kuvia saimme aikaiseksi. Tästä täytyy tietenkin kiittää kuvaajaamme Jere Satamoa sekä sponsoreitamme, jotka mahdollistivat mahtavat rekvisiitat, Kesälä kiittelee.

SBS Wirmon naistenjoukkueen seinäkalenteri vuodelle 2014 tulee myyntiin 7.12. Kalentereita on myynnissä niin Wirmon miesten kuin myös naisten kotipeleissä. Kalenterin saa pukinkonttiin vaivaisella 10 euron kertakustannuksella.

Kuvat: Jere Satamo, Rabbit Photography
Teksti: Niko Vahtera

7 comments

  1. Tarjoaahan tämä Wirmonkin kalenteri jotain molemmille sukupuolille.