Lauantain SPV–SSV-herkkupalasta tarjolla nettilähetys

Punapaitainen Juha Kivilehto ja Miko Kailiala saatetaan nähdä ensi kaudella samassa joukkueessa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Kuva: Mikko Hyvärinen
Kuva: Mikko Hyvärinen

Lauantaina miesten Salibandyliigassa on tarjolla todellinen herkkupala: SPV-SSV. Viime kausien finalistien kohtaaminen lähetetään suorana nettiin Great Play:n ja SPV:n toimesta.

Ottelun selostaa SPV:n ex-valmentaja Tommi Yli-Kortesniemi kommentaattorinaan ex-SPV peluri Mikko Helanen.

Lähetys alkaa 16.45 (ottelu klo 17.00) ja se toteutetaan HD-laadulla ja monikamera-tekniikalla. Lähetystä pääset seuraamaan Great Playn sivuilta. Lähetys on maksullinen (hinta 5 €).

4 comments

  1. Kattelin kun oli tupa täynnä, noh syykin selvis. Oli jaettu ilmaislippuja, kerto kommentaattori. Se siitä seinäjoen ” Maksavia katsojia” 😀

  2. Tuli ehkä puhuttua sivusuun ainakin äsköinen lause! Taisi mennän niin että Ilkka-lehti järjesti jonkun arvonnan tai jotai vastaavaa josta Pystyi voittamaan lipun peliin!

  3. Ilkka-lehti arpoi sata lippua, joten maksavia katsojia oli kuitenkin yli tuhat. Laittakaa paremmaksi!

  4. Maksavalle tiedoksi.. Maksavia katsojia oli n. 1100 ja ns. ”arvottuja” 100 katsojaa. Nuokin liput on maksettuja Ilkka-lehden toimesta ja itse videoinille 10+ .. hinta/laatusude (5 euroa) ei ole yhtään liikaa. Ylivoimaisesti parasta A-ryhmää säbärintamalla. Muut joukkueet tulee perässä ja kaukana. Nauttikaa huippusäbästä joko paikan päällä tai sitten streemin ääressä. Tämä voi olla mainos tai sitten ei!