Nokian KrP elintärkeään voittoon OLS:sta – katso sunnuntain kaikki salibandytulokset

Nokian KrP:n maaliruisku Henri Johansson yrittää nöyryyttää maalivahteja viikonloppuna Tallinnassa. Kuva: Mikko Hyvärinen

Henri Johansson keräsi sunnuntain kierroksella tehot 1+3. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen
Henri Johansson keräsi sunnuntain kierroksella tehot 1+3. Arkistokuva: Mikko Hyvärinen

Miesten Salibandyliigan peräpäässä alkukauden taistelleet Nokian KrP ja OLS kohtasivat sunnuntaina. Nokialaiset nappasivat tärkeät kaksi pistettä 10–6-lukemin, ja näin ollen OLS tipahti jaetulle sarjan jumbopaikalle. KrP nousi voiton myötä 11. sijalle.

Yksi sunnuntain odotetuimmista otteluista oli Classicin ja SPV:n välinen kohtaaminen Tampereella. Liigan kärkijoukkueiden välienselvittely päättyi vierasjoukkue SPV:n 5–9-voittoon. Tappio oli edelleen piikkipaikkaa pitävälle Classicille jo toinen peräkkäinen, ja seinäjokiset kuroivat voitollaan eron kahteen pisteeseen.

Ohessa kerättynä tulokset kaikista sunnuntaina pelatuista pääsarjaotteluista.

Miesten Salibandyliiga:
Nokian KrP–OLS 10–6
NST–SSV 3–5
TPS–Josba 8–3
Loviisan Tor–Oilers 3–8
Classic–SPV 5–9
Happee–Erä 7–5

Miesten Divari:
Blue Fox–Karhut 4–6
Steelers–SBS Wirmo 5–4

2 comments

  1. Äkkiä tuo Josban kurssi kääntyi ja putki meni poikki, hetken aikaa näytti,että suurseura on palannut kokoistensa joukkoon urheilullisesti, missä vika??? Nousiko pelaajilla näin nopeasti hattuun vai ovatko harmaat eminenssit alkaneet taustoilta supisemaan valmennuksen korviin, tee noin, tee näin?? Katastrofi viikko, toivottavasti ei olla samassa tilanteessa kuin viime keväänä..

  2. Jos tulee tiukan pelin jälkeen tappio happeelle ja sitten huono vieraspeli turussa, niin ei nyt kannata vielä katastrofeista puhua. Alku on ollut parempi kuin oli varmaan kellään ajatuksissa, mutta taso ei kestä vielä ihan tasaisena pelistä toiseen. Melko paljon on edellisistä vuosista kuitenkin tullut parannusta syyskauteen.