Oilers tv-ottelun kuningas – katso sunnuntain salibandytulokset

Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Juhani Järvenpää
Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyn pääsarjoissa pelattiin sunnuntaina vielä yhteensä viisi ottelua ennen joulua. Miesten Salibandyliigassa oli kaksi, Divarissa kaksi ja naisten liigassa yksi ottelu.

SSV kärsi Salibandyliigassa jälleen tappion, kun Esport Oilers oli Ylen tv-ottelussa selkeästi parempi lukemin 9–3. Perjantaina SSV hävisi toiselle espoolaisjoukkueelle, Westend Indiansille.

Pääkallo.fi kertoo lisää otteluista illan aikana.

Miesten Salibandyliiga
SSV – Oilers 3-9
NST – Josba 11-4

Naisten Salibandyliiga
Classic – OLS 9–3

Miesten Divari
PSS – Blue Fox 3-6
M-Team – SB Vaasa 6–7 ja.

15 comments

  1. Kyllä oli Josba heikko Lappeenrannassa. Miten ihmeessä kerännyt 15 pistettä? NST:n paras kentällinen pelasi plusmiinuksiin +7, Arponen jopa +8. Josban veskareille meni melkein kaikki ja kenttäpelaajien puolustaminen oli todella lepsua. Kiva katsoa maalikoostetta ja ihailla Joensuulaisten puolustusintoa. Ei se NST nyt niin hyvä oikeasti ole!

  2. Hieno voitto ja taas Espoolaiset nöyryytti Ex-dynastian.
    Harmi kun ei voi katsoa YLE Areenasta jälkeenpäin, eivät ole vielä ainakaan laittaneet sitä.
    Seuraavaksi Dynastian paluu mutta en usko että tapahtuu tällä kaudella.

  3. Onhan peli Areenassa:

    Palloilua

    Poistuu 21.1.2014

    Jakso 13/40
    Kesto: 132 min

    Salibandyä. Miesten Salibandyliigan ottelu SSV – Oilers. Selostus Jussi Eskola. Helsinki.

    Linkkiä en viitsi laittaa, kun kommentti menee hyväksyntään.

  4. Ei Jamon paikka ole kyllä liigassa, sen on syksy osoittanut, hyvässä lihassa, mutta kakkonen ihan maksimi, tänään karmeaa katseltavaa kun hörppäsi neljä heti kättelyssä, jos Sorjonen ois ottanut ekan imun jälkeen pois niin peli olisi ehkä saatu käännettyä.

  5. Tämän iltaisen esityksen perusteella täytyy ihmetellä että Josballa oli varaa sanoa ei Moilasen tasoiselle pelimiehelle, täytyy olla syvät kärhämät, jotta homma meni niinku meni..toivoisi että aikuiset immeiset osais vaikka sitten hammasta purren paiskata kättä, varmaan joukkueen kokoaminen on rassaavaa, ja tulee sanoneeksi jotain mitä ei tarkoita puolin jos toisin, mutta se on historiaa, uusi lehti pitää osata kääntää oikeassa kohdassa

  6. Toinen keissi Josban suhteen on, että miten saataisiin ratkaistua se, että itä-suomen lahjakkain pelimies, Kajoksisen Pauno saataisiin takaisin liigakartalle kakkosdivarin syövereistä.

    Tekee uskomatonta jälkeä coach teamissa, mutta ei oo tosiaan oikee taso hänelle, joutui viime kaudella koirankoppiin, eikö uus koutsi vois vaan ottaa hattua käteen, ja pyytää organisaation puolesta anteeksi, kerran se kirpaisis, eikä kukkaan menettäisi kasvojaan.

    Menneet on menneitä

  7. Onko SSV:ssä saatu takavuosina kultaa ja kunniaa jo tarpeeksi ja pelaajilla eikä Kurrella ole menestysnälkää kuin haastatteluissa.

    Joukkueessa on iso nippu pelaajia joiden parhaat päivät ovat takana päin tai kehityskaari muuten osoittaa alaspäin. Tälle kaudelle hankitut vahvistukset ovat Stenforsia lukuun ottamatta pelanneet alle odotusten. Harvat pelaajat ovat Sveitsin vuosien jälkeen palanneet kotimaan liigaan parempina pelaajina, eikä Lax ole poikkeus. Kailiala on nykyisellään vain varjo entisestä lähdettyään pois tutusta TPS-ympäristöstä.

    SSV:n veskaritilanne kaipaisi kipeästi vahvistuksia ja kilpailutilannetta. Toivoniemi oli aikaisemmin maailman paras maalivahti ja SSV:n mestaruuksien takuumies, mutta ikä on vienyt parhaan herkkyyden, eikä Keinäsestä ole kirittäjäksi. SSV:n tappiot eivät ole yllätys, jos Toivoniemi ei ole maalissa. Salibandyssä tosin harvoin ottelua voitetaan, jos vastustajan verkkoon tehdään vain kaksi tai kolme maalia.

    Vieläkö Ahonen loihtii tästä pelaajaryhmästä joukkueen, joka taistelee itsesä keväällä finaaleihin ja siellä voittajaksi saakka? Vaikea uskoa, mutta ihmeitä voi nähdä muuallakin Seinäjoella.

  8. Josballa on myynnissä veskari Väyrynen, ei mikään älyttömän kallis kilohinnaltaan, monttu Monthanin kaltainen myöhäisherännäinen ryhävalas

  9. onhan toi peli ssv.llä sekaisin kuin seinäkello. Mun mielestä ihan oikeaan aktiivisempaan suuntaan on kehitetty, mutta kuten näkyy ottaa aikansa ennenkuin alkaa tuottamaan tulosta, nähtäväksi jää toimiiko vasta ensi kaudella, mitä pahoin pelkään.

    Oilers on hyvä, paitsi tämä iso ja ”yllättävän nopea nro90” osoittautui kyllä yllättävän hitaaksi ja kankeeksi. Oishan se hyvä jos meilläkin ois ison kaliiberin liikkuvia pakkeja, niinku ruottilla, mutta duunia pitäis ton kaverin tehä ja paljon…

  10. Antsa käyttää ironian miekkaa taitavasti. Viikkarit (ainakin toistaiseksi) ovat tippuneet nykypelin rattailta aika huolella. Joko vanhojen koirien täytyy oppia uutta tai uusilla pelaajilla tähän päivään.

  11. Sinänsä ihmettelen selostamoa, että ei ollut valoja päällä kun haikailivat Raikamoa kentälle, oliha se nyt aikaa selvää ettei se ilman paitaansa pelaa:-). Luulis kuitenkin että jengillä ois valmiina varapaitoja, ettei tarvii toisen paitaa käyttää ja nimeä teipata selästä:-D