Pääkallo.fi:n uudessa blogissa saksalaista salibandyä – ”Täällä pelataan kovaa, mutta harvoin oikein”

Kuvan punapaitainen pelaaja on Pääkallo.fi:n tuorein bloggaja. Kuva: Matthias Kuch / floorball-pics.de

Kuvan punapaitainen pelaaja on Pääkallo.fi:n tuorein bloggaja. Kuva: Matthias Kuch / floorball-pics.de
Kuvan punapaitainen pelaaja on Pääkallo.fi:n tuorein bloggaja. Kuva: Matthias Kuch / floorball-pics.de

Ilkka Kittilä on Pääkallo.fi:n tuorein bloggaaja. Saksan Bundesliigassa pelaava ja Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö kynäilevä Kittilä tarjoilee jatkossa tarinoita ja taustoja saksalaisesta salibandystä.

– Saksa sijoittui miesten MM-kisoissa joulukuussa 2012 sensaatiomaisesti neljänneksi, joten maan salibandy on mielenkiintoisessa tilanteessa. Kittilän tuntien ja tietäen luvassa on pätevää pohdintaa pienemmän salibandymaan touhuista, Pääkallo.fi:n vastaava päätoimittaja Jussi Ojala kommentoi ja jatkaa:

– Saa taas kerran olla ylpeä Pääkallo.fi:n tuottamasta sisällöstä. Kittilän myötä blogiosasto on astetta monipuolisempi ja laadukkaampi. Kaupan päälle tällä viikolla julkaistaan toinenkin uusi bloggaaja, jonka tekstit kiinnostavat varmuudella monia lajiniiloja.

Kittilän blogissa kerrotaan niin saksalaisen salibandyn kansallisesta tilasta ja sen asemasta kansainvälisessä salibandyssa, kuin yksittäisen pelaajan arjesta tuntemattomamman pääsarjan ytimessä. Sen lisäksi käydään läpi eroja sarjan joukkueiden toimintatapojen välillä ja Suomeen verrattuna.

Puolustajana luutiva Kittilä itse edustaa Bundesliigan kestomenestyjä UHC Weissenfelsia.

– Uskallan pahemmin värittämättä väittää, että meidän joukkueemme UHC Weissenfels olisi luultavasti viime kauden Divarissa taktisen osaamisen ja pelillisten avujen osalta voinut olla jopa alemmassa keskikastissa. Se, mikä olisi meidät tuosta sarjasta tiputtanut, olisi ollut fyysisyys, tai pikemminkin sen puute. Täällä pelataan kyllä kovaa, mutta harvoin oikein. Tsekkiläisestä salibandysta tutut taklaukset ja jopa pienet sikailut näkyvät kentällä, mutta normaali 1v1- ja kulmavääntäminen on täällä aimo askelia kärkimaita perässä, Kittilä kirjoittaa avaustekstissään.

Lue Ilkka Kittilän ensimmäinen Pääkallo-bloggaus kokonaisuudessaan:
Saksalaista salibandypotentiaalia

2 comments

  1. Hienoa, että on taas yksi blogisti lisää. Listassa onkin jo komeasti 14 blogia, jotka eivät päivity käytännössä lainkaan. Vieraskynän varressakin piti olla mittava lista uutteria bloggaajia mutta hiljaista on ollut. Jopa some-aktiivi Ylijohtava on ollut unessa syyskuusta lähtien, vai kuluiko kaikki paukut kun on yli 140 merkkiä käytössä #weikiweikiweiki

  2. Samaa mieltä, herätys Pääkallo. Olette saanut samanlaista palautetta jo aika monta. Olisiko aika tehdä jotain. Jotain muuta kuin hankkia uusia bloggaajia.